Пътешествие за сетивата

Май е времето на цветята, на радостта от живота и събудената чувственост. Изобилието от цветове и аромати подтиква към хедонизъм и вдъхновява креативността, която търси изява. Защо да не отпразнуваме пролетта с нов парфюм? А още по-добре – защо не си го създадем сами?

Брандът  ROSEOVERDOSE организира серия тематични събития за експериментална парфюмерия с интригуващото име Барут и цветя. Мястото – Долината на розите, разбира се. Времето – последните два уикенда на май.

Барут и цветя ни разкрива привлекателното тайнство на парфюмерийното изкуство и ни дава възможност да създадем собствен парфюм в неформална среда от градско спокойствие, благо безвремие, розови градини и богата местна история. Тази поредица събития стимулира съзнанието и сетивата на любители и ентусиасти с практически уроци за аромати и ароматни композиции с помощта на 150 ароматни съставки. За розоманите ще има участие в розобер, йога с рози и още куп интересни неща, които нямат аналог в България. Повече информация и програма на събитията може да видите тук.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Защо дъщерята на Хари не е принцеса

Скандалът около Хари и Меган с кралското семейство не помрачи радостта от...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ