Ребъл Уилсън с изненадващи любовни разкрития

Актрисата Ребъл Уилсън има нова любов в живота си и тя е… жена. Уилсън направи разкритието вчера в Инстаграм, като публикува снимка с приятелката си Рамона Агрума. Текстът към снимката гласи „Мислех, че търся Дисни принц… но може би това, от което имам нужда в момента, е Дисни принцеса“.

Близки до актрисата казват, че тя е изключително щастлива. Преди месец Уилсън разкри пред таблоидите, че има нов човек в живота си, но запази самоличността му в тайна. Разказа само, че са се запознали чрез общ приятел и са разговаряли по телефона седмици наред, преди да се срещнат – старомодно и романтично. Тогава пресата писа по подразбиране, че Ребъл има нов мъж до себе си, но истината се оказа по-различна.

Актрисата, която през последната година драстично отслабна и влезе във форма, казва, че е извървяла дълъг път, докато се научи да обича себе си, и това е променило и критериите ѝ за партньор в живота. „Мисля, че преминавайки през този процес на повишаване на самооценката, повиших и изискванията си към партньора. Толкова е хубаво да съм в здравословна връзка с човек, който ми е равностоен партньор.“ – казва тя.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Мерил Стрийп иска да участва в „Mamma Mia! 3“
Мерил Стрийп, Аманда Сейфрид, Стелан Скарсгард и други любими актьори от Mamma...
Read More
0 replies on “Ребъл Уилсън с изненадващи любовни разкрития”