Риана е най-богатата

На 34 години Риана е най-младата жена милиардер в списъка на Forbes за 2022 г. с нетно състояние от 1,4 милиарда долара. Певицата детронира Кайли Дженър, чието състояние в момента се оценява на 600 милиона долара.

Според Forbes, Риана⁠ – като съсобственик на Fenty Beauty и притежател на 30 процента дял в нейната линия бельо Savage x Fenty⁠ – е и първият милиардер от родния ѝ Барбадос, както и единствената жена под 40 години в тазгодишния списък на жените милиардери в САЩ.

Това обаче не означава, че състоянието на Кайли не е впечатляващо. Както отбелязва Forbes, 24-годишната Дженър все още е най-младият член в списъка на най-богатите жени, които са спечелили състоянието си със собствен труд. В този списък са още Тейлър Суифт (570 милиона долара) и основателката на Bumble Уитни Улф Хърд (740 милиона долара). Кайли е за пета поредна година в списъка.

Макар през 2019 г. Кайли Дженър да бе обявена за милиардер, година по-късно Forbes преизчисли нетното ѝ състояние и го оцени на около 900 милиона долара. Тя обаче не се смути от отнемането на титлата и каза: „Мога да назова списък от 100 неща, които са по-важни в момента от фиксирането върху това колко пари имам.“

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Джиджи Хадид обратно на работа
Топмоделът Джиджи Хадид успя да се порадва 3 месеца на своята първородна...
Read More
0 replies on “Риана е най-богатата”