Риана с моден провал

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 03: Rihanna attends the Fenty Beauty by Rihanna Anniversary Event at Overseas Passenger Terminal on October 3, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Caroline McCredie/Getty Images for Fenty Beauty by Rihanna)

Музиката и киното може да носят успехи на Риана, но не и модата. Тя и бизнес гигантът LVMH са решили да спрат за сега съвместната си работа по Fenty, луксозната модна линия на звездата. Това не е пълно отксзване от общите им проекти, а поставене на пауза.

LVMH лансира марката през 2018 година. Само 3 по-късно заяви, че заедно с Риана са взели решение да поставят на пауза дейността на линията в Европа в очакване на по-добри условия.

Последната колекция беше показана през ноември 2020 година, като в социалните профили на Fenty дейността е спряна след 1 януари тази година. Съобщава се, че уебсайтът също ще бъде затворен през следващите няколко седмици.Въпреки потенциалното закриване, Fenty е новаторска марка в модната индустрия с мощно наследство.

Когато стартира през 2019 година, Риана се превърна в първата чернокожа жена, която ръководи луксозна марка в модната къща на LVMH. Модните й колекции на бельо винаги се показват по невероятен начин, като в дефилетата и рекламите й участват звезди като Кара Делевин, Бела Хадид, Деми Мур и много други.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Summer Fashion Weekend 2022 – българска и световна мода на брега на морето
Четвъртото издание на най-бляскавото модно събитие на лятото на Марина Диневи събра...
Read More
0 replies on “Риана с моден провал”