Сериалът „Воин“ се завръща с трети сезон в HBO Max

Tретият сезон на оригиналната драматична поредица на Max „Воин“ дебютира днес, 29 юни, с три епизода в HBO Max. Обявен за „най-недооценения екшън сериал на века“ от Inverse, създаденият оригинално за Cinemax сериал, се завръща с нови епизоди в стрийминг платформата. 

Това, което първоначално привлече повечето зрители към „Воин“ беше, че сериалът се основава на сценария и концепцията на легендата в бойните изкуства Брус Лий. Но това, ги задържа през предишните два сезона, беше звездният екшън, завладяващите персонажи, брилянтният актьорски състав, увлекателният разказ и бойните изкуства.

Въпреки че Ах Сахм (Андрю Коджи) е бил побеждаван до ръба на смъртта и всеки път се връща почти по-силен, мрачната траектория на историята не може да бъде ударена толкова лесно в лицето. Именно това напрежение е в основата на този исторически епос, за чиито първи два сезона е характерно наслояването на много подсюжети.

Новият сезон ни пренася в момента след расовите бунтове, които разтърсиха Китайския квартал във втори сезон, Май Линг използва връзките си с правителството, за да укрепи властта, докато Ах Сахм и Хоп Уей трябва да намерят нови начини да оцелеят. В бруталността на Ах Сахм, който впоследствие се опитва да оформи света със силата на юмруците си, има красота. Началната сцена започва с гръм и трясък и дава тон за това, което предстои да се случи.
 

Spread the love
Tags from the story
, ,
More from divamagazine.bg
Tommy Hilfiger представя новата си пролетна колекция
Супермоделът Кендъл Дженър и пет нейни приятели отпразнуват заедно пролетта в класически...
Read More
0 replies on “Сериалът „Воин“ се завръща с трети сезон в HBO Max”