Сия и любовта с Лабъф

(Photo by Michael Tran/FilmMagic)

Любовта не винаги е безпроблемна и красива. Но винаги оставя следи. Певицата Сия, която се включи в обвиненията към актьора Шая Лабъф за сексуален и психологически тормоз, обяви, че винаги ще го обича. При това осъзнавайки всичките му грешки към нея.

Шая и Сия имаха връзка през 2018 г. по същото време, в което актьорът е бил с певицата FKA twigs. Освен това още е бил женен за своята бивша жена. През декември 2020, когато FKA twigs пусна жалба срещу Лабъф за физическо насиел, Сия я подкрепи с пост в социалните мрежи. В него тя призна, че Шая я е наранявал емоционално и го нарече „патологичен лъжец“, който я е „подмамил“ да бъдат във връзка, въпреки че той вече е бил обвързан без да й каже.

„Вярвам, че той  е изключително болен, и изпитвам състрадание към неговите жертви. Просто знайте – ако обичате себе си, пазете се и стойте настрана!“, написа хитовата изпълнителка на Chandelier в Туитър.

Месеци по-късно и две години след раздялата им Сия разкрива, че няма как да спре са изпитва чувства към Лабъф.“Преди да се разделим той каза, че иска да спре да пие и да се оженим. Но въпреки че това е лъжа, зная, че винаги ще го обичам, защото е едно болно кутре“, каза изпълнителката в свое интервю.

А за даказателство, че обича кучета ето и някое от нейните животинчета от приют.

https://www.instagram.com/p/CJPFwDIABiP/
Spread the love
More from divamagazine.bg
Травис Баркър е в болница
Травис Баркър е откаран по спешност в болница в Калифорния. Барабанистът е...
Read More
0 replies on “Сия и любовта с Лабъф”