Спечели битката за неродените си деца

(Photo by: Justin Lubin/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Една от най-влиятелните жени в телевизията София Вергара вече може да си отдъхне. Бившият й партньор в живота Ник Лоеб няма да получи право да се възползва от техните замразени ембриони, за да се сдобие с деца. Решението е финално и няма да се мъкне по нови и нови съдебни инстанции.

София и Ник имаха връзка през 2010-2014 година, когато планираха да имат деца. По това време Вергара е над 40 и не иска да губи време. Подлага се на изкуствено оплождане с материал на Ник и двамата запазват получените ембриони, защото София е в тежък снимачен график и точно тогава не може да си позволи отсъствие.

Година по-късно обаче връзката на Вергара и Лоеб се разпада. София веднага започва да се вижда с хубавеца Джо Манганиело, а бившият й продължава да иска деца от нея. И тук ситуацията започва да изглежда доста шокиращо. Оказва се, че само с дела за попечителство на неродените им деца, тези отношения могат да бъдат разрешени. Делата минават през различни съдии, но отнема повече от 7 години официално да се обяви, че ембрионите няма да се използват.

Самата София приема това с облекчение, защото връзката й с Джо е щастлива и хармонична. Актрисата много иска да стане майка на негови наследници, макар да е на 48 години. Тя вече има един пораснал син от първия си брак и това донякъде е успокояващо за женските й инстинкти. Но особено сега след края на „Модерно семейство“ очакваме, че може да ни изненада с хубави новини.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Слънце и испанска атмосфера в дома на Нина Добрев
Колкото и да не ни се вярва, българското момиче Нина Добрев работи...
Read More
0 replies on “Спечели битката за неродените си деца”