Супермоделът Ашли Греъм води новата състезателна поредица „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“

Eдна от най-емблематичните играчки в света ще се превърне в реалност, когато HGTV се докосне до духа на Барби® на Mattel в новата състезателна поредица от четири части – „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“, чийто премиерен епизод ще се излъчи на 25 юли от 22:00 часа по телевизионния канал HGTV.

Вдъхновена от изключителната, непреходна популярност на куклата, превърнала се в световна икона и от вълнението около предстоящата премиера на филма на Warner Bros. Pictures „Барби“, HGTV използва несравнимата сила на своите експерти-водещи, за да създаде четири изпълнени с носталгия по детството епизода. В „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“, изпълнено с популярни гости, история на попкултурата и множество изненади, водещ е супермоделът, дизайнер, автор и предприемач Ашли Греъм. В него участват осем отбора от суперзвезди на HGTV, които ще превърнат дом в Южна Калифорния в истинска къща на мечтите на Барби.

Преди и след в кухнята

Нямам търпение да видя как характерният стил на Барби ще бъде претворен в реални размери в един истински дом„, споделя Ашли Греъм. „Тя заема толкова специално място в сърцето ми, особено след като през 2016 г. Mattel създаде единствената по рода си кукла по мое подобие. Чувствам тази мечта и фантазия завършена, след като имам участие в създаването на куклената в реалния живот.“

По време на поредицата в създаването на къщата на мечтите на Барби участват 15 талантливи експерти по дизайн и ремонт на дома от HGTV и един известен готвач от Food Network: Египет Шеръд и Майк Джаксън (Женени за недвижими имоти); Жасмин Рот (Помощ! Съсипах къщата си) и Антония Лофасо (Beachside Brawl); Тай Пенингтън (Оживление в квартала) и Алисън Виктория (Ремонти от ветровития град); Джонатан Найт и Кристина Крестин (Ремонт на фермерски къщи); Кристина Хол и Джеймс Бендър (Кристина в провинцията); Кийт Байнум и Еван Томас (Изгодна къща в квартала); Брайън и Мика Клайншмидт (Мечтаният дом за 100 дни), както и Мишел Смит Бойд и Антъни Ел Уилямс (Лукс за по-малко пари).

Преди и след в дневната

По време на състезанието прочутият дизайнер и сътрудник на Барби® Джонатан Адлер ще бъде главен съдия заедно с дизайнера на HGTV и експерт по къщичките-мечти на Барби Тифани Брукс, към които всяка седмица ще се присъединява гост-съдия знаменитост. Всеки епизод ще включва завладяващо и носталгично съдържание за Барби, като отборът му ще реализира смели проекти, които са синоним на емблематичната къща, включително светещ дансинг и аквариум-бюро, както и реални игрови елементи като въртележка за шапки в гардероба на Барби и асансьор – телефонна кабина за домашни любимци в дневната.

На финала спечелилият дизайнерски екип ще направи дарение за кауза.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Летен книжен клуб на D!VA
Голямото лятно четене е като голямото лятно почиване – задължително е. Ние...
Read More
0 replies on “Супермоделът Ашли Греъм води новата състезателна поредица „Barbie Dreamhouse: предизвикателството“”