Тяхната тайна е терапията

Малко двойки днес могат да се похвалят със стабилен брак. Още по-малко са тези двойки в шоу бизнеса, които са го запазили повече от десетилетие. Е, Пинк и съпругът й Кари Харт са от щастливците. Те отпразнуваха 15 години брак и 19 откакто са двойка. А това никак не им е било лесно.

В затрогващ пост в мрежата Пинк реши да разкрие как е успяла да опази любовта си с Кари. И няма да повярвате, но вината за това е на нейния терапевт. Още от началото на връзката си двамата с Кари откриват, че имат своите непреодолими проблеми.

„При нас или се караме, или се смеем“, признава певицата. Никак не ни изненадва с това. Но изглежда в брака й този биполярен модел работи.

Терапевтът на двойката е с тях от 17 години и спокойно може да се поздрави също с успеха на брака им. Благодарение на него Пинк и Кари се учат да говорят на един език. С негова помощ успяват и да създадат атмосфера на хармония за двете си деца 9-годишната Уилоу Сейдж и 4-годишния Джеймсън Мун. При това след като самите те не са имали родители за пример.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

България отвисоко

National Geographic отново се отправя на пътешествие в небесата, за да покаже...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ