Тяхната тайна е терапията

Малко двойки днес могат да се похвалят със стабилен брак. Още по-малко са тези двойки в шоу бизнеса, които са го запазили повече от десетилетие. Е, Пинк и съпругът й Кари Харт са от щастливците. Те отпразнуваха 15 години брак и 19 откакто са двойка. А това никак не им е било лесно.

В затрогващ пост в мрежата Пинк реши да разкрие как е успяла да опази любовта си с Кари. И няма да повярвате, но вината за това е на нейния терапевт. Още от началото на връзката си двамата с Кари откриват, че имат своите непреодолими проблеми.

„При нас или се караме, или се смеем“, признава певицата. Никак не ни изненадва с това. Но изглежда в брака й този биполярен модел работи.

Терапевтът на двойката е с тях от 17 години и спокойно може да се поздрави също с успеха на брака им. Благодарение на него Пинк и Кари се учат да говорят на един език. С негова помощ успяват и да създадат атмосфера на хармония за двете си деца 9-годишната Уилоу Сейдж и 4-годишния Джеймсън Мун. При това след като самите те не са имали родители за пример.

Spread the love
Tags from the story
, ,
More from divamagazine.bg
Наоми и пустинята
„Повече любов за света, повече любов за Африка“ Посланието бе публикувано в...
Read More
0 replies on “Тяхната тайна е терапията”