Хари и Меган за Нетфликс

След раздялата на Хари и Меган със Спотифай  внимнието на медиите е насочено към сделката им с Нетфликс. Херцогът и херцогинята на Съсекс подписаха договор за 150 милиона долара със стрийминг платформата през 2020 г. Оттогава досега те реализираха документалната поредица Harry & Meghan и продуцираха Live to Lead, който излезе в края на миналата година. В допълнение към това документален филм за състезанието Инвиктус Геймс, на което Хари е патрон, ще излезе по-късно това лято.

В момента предприемчивата двойка работи върху нов проект – телевизионен сериал със заглавието Bad Manners, базиран върху образа на мис Хавишам от класическия романс на Дикенс „Големите надежди“. Действието се развива преди събитията от романа, а старицата е представена като силна жена, оцеляваща в условията на едно патриархално общество.

„Големите надежди“ е филмиран много пъти, включително и като сериал – за последно тази година, като в ролята на мис Хавишам бе Оливия Колман. В тази роля са влизали още Ан Банкрофт, Джилиан Андерсън и Хелена Бонам Картър.

Spread the love
Тагове
,
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

След успеха на “Мамник” Storytel обявява конкурс за следващия хитов български аудиосериал

След успеха на “Мамник” Storytel обявява конкурс за следващия хитов български аудиосериал...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ