Хари и Меган за Нетфликс

След раздялата на Хари и Меган със Спотифай  внимнието на медиите е насочено към сделката им с Нетфликс. Херцогът и херцогинята на Съсекс подписаха договор за 150 милиона долара със стрийминг платформата през 2020 г. Оттогава досега те реализираха документалната поредица Harry & Meghan и продуцираха Live to Lead, който излезе в края на миналата година. В допълнение към това документален филм за състезанието Инвиктус Геймс, на което Хари е патрон, ще излезе по-късно това лято.

В момента предприемчивата двойка работи върху нов проект – телевизионен сериал със заглавието Bad Manners, базиран върху образа на мис Хавишам от класическия романс на Дикенс „Големите надежди“. Действието се развива преди събитията от романа, а старицата е представена като силна жена, оцеляваща в условията на едно патриархално общество.

„Големите надежди“ е филмиран много пъти, включително и като сериал – за последно тази година, като в ролята на мис Хавишам бе Оливия Колман. В тази роля са влизали още Ан Банкрофт, Джилиан Андерсън и Хелена Бонам Картър.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Хороскоп за септември
Овен Овни, септември ще ви донесе много смелост и енергия. През този...
Read More
0 replies on “Хари и Меган за Нетфликс”