Хороскоп за март

хороскоп

Емоция, енергия, емпатия

Овен

Овни, март ще ви донесе много емоционални преживявания. През този период ще сте много чувствителни, а хормоните ви ще полудеят. Ако имате партньор, предстоят ви както много приятни моменти, изпълнени с удоволствие, така и разногласия, особено в планирането на съвместното ви бъдеще. Не се притеснявайте особено – с любов, такт и компромис ще разрешите всичко, стига да не сте излишно раздразнителни.

Телец

Телци, този месец ще мине за вас под знака на смелостта и куража. Сега е подходящото време да преодолеете препятствията, които ви спъват от дълго време. Освен това ще бъдете много общителни и забавни и ще спечелите много фенове. Създавайте нови контакти, има голяма вероятност да срещнете интересни и полезни хора. Задават се промени в личния ви живот, които ще ви придвижат с голяма крачка напред.

Близнаци

Близнаци, март ще ви донесе много енергия и физическа сила, която ще вложите в различни спортни дейности. Все пак не прекалявайте в началото, тялото ви може да не е подготвено за такова натоварване и да се контузите. Почти всичко ще ви се получава лесно, така че не се страхувайте да опитате нови неща и хобита. Може да вложите енергията си и в някои дребни подобрения в дома, а защо не и основен ремонт.

Рак

Раци, очаква ви спокоен период. През този месец ще сте по-податливи на простуди, така че си почивайте повече и не прекалявайте с излизанията – няма да пропуснете нищо. Напротив, физическият и психическият релакс ще ви помогнат по-късно да осъществите всички добри идеи, които ще ви хрумнат. Ще просперирате финансово, което ще бъде забелязано от фалшиви приятели, интересуващи се само от вашите пари.

Лъв

Лъвове, през март темпераментът ви ще с вихри с пълна сила. С голям ентусиазъм ще се впускате във всичко, което ви хрумне, и във всичко ще се отличите. Това може да разстрои част от обкръжението ви, което ще ви завиди за успеха. В компания ще изпъквате с комуникативни умения и чувство за хумор. Възможно е да имате проблеми с храносмилателната система, придържайте се към здравословна балансирана диета.

Дева

Деви, през този месец ще научите много нови неща. Паметта ви ще бъде отлична, така че се фокусирайте върху дейности, изискващи научаване на нова информация и аналитично мислене. Идеите ви си заслужават, представете ги на началника си. Само внимавайте да не се натрапвате и обмислете предварително начина, по който да ги представите. Изтощението може да доведе до здравословни проблеми, не подценявайте съня.

Везни

Везни, март ще бъде напрегнат месец за вас. Бъдете готови за големи промени в личния си живот. Може би отдавна се чувствате в застой – е, време е да направите нещо по въпроса. Ако сте мислили да се преместите, не се притеснявайте и давайте. Ако обмисляте смяна на работата, най-вероятно ще намерите нещо, което наистина ще ви хареса. Опитайте се да сте спокойни, да не приемате всичко лично и да не се разстройвате лесно.

Скорпион

Скорпиони, през този месец ще ви се иска да се чувствате в безопасност. Най-добре ще ви е в прегръдките на близък човек, независимо дали вашият партньор или член на семейството ви. Нуждата да споделите чувствата си ще бъде много силна, така че ако няма човек, пред когото да отворите сърцето си, може да се почувствате потиснати. Опитайте да намерите занимание, чрез което да изразите чувствата си – танци или рисуване.

Стрелец

Стрелци, през март ще се чувствате много уверени и спокойни. Ще излъчвате положителна енергия, която ще привлича приятели и близки, искащи да прекарват време с вас. Забележителното ви чувство за хумор ще ви превърне в звездата на компанията. През този месец ще изникнат въпроси, засягащи бъдещето ви. Това е най-доброто време в годината за вземане на решения, свързани с посоката на вашата кариера.

Козирог

Козирози, през този месец може да изпитате известно разочарование, свързано с отношенията. Ще ви се струва, че винаги сте привлечени от грешния човек и ще останете сами завинаги. Това не е вярно, просто тези чувства ви завладяват в моменти на отчаяние. Така че се опитайте да се съсредоточите върху нещо друго и да инвестирате енергията си в някои творчески дейности, през този месец ще бъдете много креативни и добри в тях.

Водолей

Водолеи, март ще бъде спокойно време, посветено на придобиване на нови знания. Не очаквайте големи спортни постижения през този месец, защото ще се чувствате уморени и може да имате крампи. Умът ви обаче няма да почива, така че ще може да използвате този спокоен период, за да подредите мислите си и да разрешите проблемите си или да изучавате нещо напълно ново, което винаги е било голямо предизвикателство за вас.

Риби

Риби, през този месец ще се чувствате объркани по отношение на общото бъдеще с партньора ви. Не трябва да криете съмненията си и да се разстройвате. Вместо това се опитайте да поговорите за тях с партньора си. Следвайте интуицията си и разрешавайте проблемите навреме, за да не изпадате в депресивни състояния. Вродената ви съпричастност ще ви помогне да намерите решение на всички въпроси, които ви вълнуват и ви тревожат.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Моята Варна: Перла от сутрин до вечер
Текст Диана Юсколова Не знам как е при вас, но моят живот...
Read More
0 replies on “Хороскоп за март”