Хороскоп за октомври

хороскоп

Овен

Спокойно, Овни – няма за какво да се тревожите през октомври. Очаква ви напредък в кариерата, съпроводен със съответното повишаване на доходите. Тази благоприятна тенденция се разпростира върху всички сфери на живота, включително и любовта. Очакват ви блажени моменти с половинката (или намиране на такава, ако сте необвързани). Ако планирате увеличаване на семейството с нов член, сега е моментът да започнете с опитите.

Телец

Телци, през този месец ще се редуват върхове и спадове. Няма да имате особени проблеми в работата, но няма да имате и успехи – изглежда, че усилията ви не се оценяват и повишението, което очаквате, няма да дойде. В любовта са възможни сътресения, скандали и неразбирателство. Внимавайте да не се увлечете с думите и да не стигнете до раздяла, която не желаете. Не се очакват сериозни проблеми със здравето, почивайте си повече.

Близнаци

Близнаци, пред вас се отварят нови възможности за професионално развитие. През последните месеци може би се усещате в застой, но този период приключва и ви носи нови начинания и успехи. Имате пълната подкрепа на близките и семейството си във всичко, с което се захванете. Необвързаните имат шанса да срещнат човека на живота си – дръжте сетивата си нащрек, да не го изпуснете. Оценявайте и бъдете благодарни за всичко, което имате.

Рак

Затегнете коланите, Раци, очаква ви месец, пълен с предизвикателства. Възможни са неразбирателства на работното място и пререкания с началниците. Няма какво да направите, просто продължавайте да работите всеотдайно както обикновено и нещата ще се наредят. Отделете повече време за партньора и семейството си, те имат нужда от вас. Хранете се здравословно, движете се и обърнете внимание на здравето си.

Лъв

Лъвове, през октомври ви се отварят възможности за допълнителни доходи – странична работа или дивиденти от успешни инвестиции. Това е добре, тъй като размахът, с който харчите, не съответства на финансовото ви положение и често се оказвате без пари. Имате добри шансове за академично представяне, така че ако искате да учите нещо ново, сега е моментът. Не се очакват сериозни проблеми със здравето, осигурете си повече сън.

Дева

Деви, месецът е подходящ да смените работата си с нова, където ще бъдете по-високо оценени и по-добре реализирани. Тези от вас, които имат собствен бизнес, може да очакват добри печалби, но и трябва да бъдат нащрек за мръсни ходове от страна на конкуренцията. Отделете време за семейството си, ако не искате напрежение и неразбирателства. Кратко пътуване ще се отрази добре на всички. Възможни са проблеми с очите и стомаха.

Везни

Октомври не е особено благоприятен за вас, Везни. Нищо лошо не ви очаква, но и няма да напредвате така, както ви се иска. На работното място ще имате спорове с колеги, възможно е някой да си присвои заслугите за свършеното от вас. През втората половина на месеца може да има напрежение вкъщи и спорове с членове на семейството. Не се тревожете – неблагоприятните тенденции и обстоятелства ще приключат в края на месеца.

Скорпион

Скорпиони, през този месец ще имате усещане за застой в живота си. Нищо интересно и вдъхновяващо не се случва в работата ви и все по-често ви минава мисълта да я смените. Недейте – това е временно състояние. Същата монотонност чувствате и във връзката си и отново звездите ви съветват да бъдете търпеливи, скоро нещата ще се нормализират. Ако сте необвързани, периодът е неблагоприятен за започване на нова връзка.

Стрелец

Стрелци, октомври е благоприятен за предприемчивите. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ще реализират добри печалби благодарение на успешни партньорства. Останалите също ще се радват на безпроблемно професионално ежедневие. Вкъщи всичко е спокойно, близките ще ви зарадват с приятна изненада или непланирано пътуване. Звездите носят късмет и високи оценки на учащите. Здравето ви е добро, в чудесна форма сте.

Козирог

Козирози, през този месец може да сте по-разсеяни от обикновено и пропуските ви да доведат до проблеми в работата. Стресът ще ви изнерви и това ще рефлектира върху семейните отношения. Опитайте се да се успокоите и да запазите добрия тон, за да не кажете неща, за които ще съжалявате. Намерете начин да си починете и да презаредите батериите – спорт, медитация или пътуване. Възможни са здравословни проблеми със зъбите.

Водолей

Водолеи, през октомври са възможни трудности и напрежение на работното място. Давате най-доброто от себе си, но резултатите не са каквито очаквате. Стресът може да се отрази на здравето ви, ако не намерите начин да го преработвате. Помнете, че всичко е временно и това ще отмине. Периодът не е благоприятен за сключване на брак и започване на нови връзки. Вкъщи също сякаш говорите на различни езици и ще ви трябва повече търпение.

Риби

Риби, през този месец ще ви минават мисли за смяна на работата. Не правете нищо импулсивно, обмислете плюсовете и минусите на всички варианти. Учениците се справят чудесно с изпити и конкурси. Вкъщи атмосферата е приятна и спокойна, наслаждавате се на интересни разговори и споделени мигове и имате пълната подкрепа на близките си. Ако страдате от болки в гърба, включете в режима си леки тренировки – йога или пилатес.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
15 мисли на Георги Блажев
Георги Блажев е един от най-забавните за четене хора, които може да...
Read More
0 replies on “Хороскоп за октомври”