Храна за любовта

Любовта заслужава да бъде празнувана всеки ден, но особено през зимата. Лишени от топлината на хубавото време и градските забавления, организираме бягство с човека на сърцето си в дните на 13 и 14 февруари, които удобно се падат през уикенда. Дестинацията е RIU Pravets Golf & SPA Resort, който ни очарова не само с възможността да се насладим на безопасна почивка, но и на изпитано гурме меню, голф занимания и масажи.

Планът е да пристигнем в ранните часове на 13 февруари, за да прекараме повече време заедно в това райско кътче. Отиваме на голф. Добрата новина е, че не се налага да носим свои собствени клъбове, защото всичко това е налично в клубната къща на голф игрището. Оттам ни отпускат и „Пакет за начинаещи“ като комплимент към нашата резервация.

Психолозите казват, че когато двама души играят заедно, рано или късно страстите започват да бълбукат. Вече усещаме този ефект и пеперуди в стомаха, затова оставяме голфа и избираме да се насладим на повече топлина и близост в термалните части на комплекса. Започваме с басейните и СПА зоната, които сякаш изсмукват цялото напрежение и умората от последните седмици.

Предварително сме избрали да се поглезим с пакет „Балийски масаж за двама” с оризово олио. Обожаваме процедурите в комплекса, но повече от тях харесваме кухнята. А тя е онази част от романтичната ни вечер, заради която бихме се преместили тук. Особено след като през последните месеци възможността за добра гурме кухня си остана само в спомените ни.

Изборът на главния готвач на RIU Pravets Golf & SPA Resort шеф Иванов за този валентински уикенд е 4 степенно меню – лек старт, скариди, телешко и любовен десерт. Кой отрича, че любовта минава през стомаха! Вече започваме да се замисляме дали да не си добавим още ден в пакета за уикенда! Сякаш не ни се иска да се връщаме толкова бързо в града, след като знаем, че през целия февруари в комплекса са се посветили на истинските изкушения за небцето. Месецът е със специално подбрани кулинарни предложения, приготвени с шоколад. А ако не сте опитвали дивеч, телешко, токачка или тиква с шоколад, сега е идеалният момент да си го причините. Нашият уикенд май ще се проточи малко повече от планираното…

Spread the love
More from divamagazine.bg
Защо Бен и Джен не успяха първия път?
Славата има своята коварна страна, когато говорим за връзки. Дженифър Лопес изглежда...
Read More
0 replies on “Храна за любовта”