Ягодово момиче

В руменината на бузите има някаква символика: кръвта се втурва към повърхността на кожата, след като сте били навън, смели сте се до припадък или сте правили любов. Затова съветът на D!VA е: изчервявайте се както искате и където искате. След безброй превъртания на снимки от дефилетата подбрахме 3 техники, даващи основание да вземете в ръце четката за грим. Over Blushing не е нищо друго освен скулптиране на лицето с руж вместо с продукт за контуриране. Вземайки пример от преувеличената артистичност на китайския оперен грим, Giorgio Armani намята с воал от светлорозово на фламинго високите точки на скулите до клепачите и веждите. Изборът на Sarawong е техниката Under Eye Blushing, която придава изгорял вид под очите. Кой казва, че ружът е предназначен само за скулите? Във всеки случай не и Marrisa Wilson и Dur Doux. А какво ще кажете да нанесете силно пигментиран цвят и на слепоочията до линията на растеж на косата? Усещането от миксирането на Eyelid Blush и Blush Draping е за настроение от джаз клубовете в миналото.

Rosy Glow Blush на Dior е на път да разбие TikTok… Отново. И да, слуховете са верни. Ружът се завръща по-добър от всякога. Технологията за съживяване на цвета, която го направи успешен, е запазена. Наситена с еозин, формулата реагира на pH и нивото на влажност на кожата, подсилвайки естествения ѝ блясък. Проектирана да се плъзга и разтапя, меката пудра гарантира персонализирано покритие. Постигането на желаната интензивност без усилие е извън всякакви класации. Четирите нови нюанса са в хармония с тези за устни от линията Dior Addict Lip.

Прилив на руменина, изпълнен с грижа. Така накратко може да се опише кремообраният руж Miracle Pure на Max Factor. Изпълвайки и хидратирайки кожата, хиалуронова киселина и сквалан във веган формулата я усъвършенстват. Добре пигментирана, текстурата позволява модулно покритие, тоест надграждане от деликатен цвят към по-интензивен. Освен безпроблемното преливане за естествен здравословен ефект, друг плюс е наличиeто на бляскави частици, благодарение на които може спокойно да пропуснете хайлайтъра.

Двата нюанса на дуото Douceur d’Equinoxe Powder Blush на Chanel са в тон с контраста между цвят и светлина, характерен за есенното равноденствие. Вдъхновена от променящите се нюанси на природата и премяната на дърветата, текстурата на ружа се отличава със сложно пресован мотив на листа, преплетен с култовата двойна буква С. Хармонизиращи грациозно на повърхността, розово-бежово и лилаво обливат кожата с деликатна светлина. Здравословно естествено излъчване, подобно на блясъка на благополучието, издига изтънчеността една степен по-високо.

Spread the love
Tags from the story
, ,
More from Свобода Сидерова
Мисли в цвят
Бюти еволюцията ни даде пълно приемане на себе си и свобода на...
Read More
0 replies on “Ягодово момиче”