15 мисли на Рафи Бохосян

Рафи е един от най-забавните, свежи и усмихнати хора, които може да срещнете в родното звездно пространство. Освен че е талантлив, той има чудесно чувство за хумор и автоирония, чаровна разпиляност. Някъде между превъплъщенията му на Лайза Минели и Джеймс Браун в последния сезон на „Като две капки вода“ го молим да сподели своите 15 мисли.  

За любимите моменти от детството, които искам да запазя

Детството ми бе изпълнено с бели и наказания. От 365 дни в годината може би в 300 от тях бях наказван за най-различни пакости. Най-щастлив съм, че успях да запазя тази си лудост и сега я вкарвам градивно в много аспекти от работата си.

За пеенето и какво ми носи то

С пеене мога да кажа неща, които само с думи никога не биха могли да бъдат изречени. То е като чужд език, който владееш, разбираем за всеки на този свят. 

За скрития талант, който имам

Обожавам да снимам, но на лента, защото тогава създаваш истинско изкуство и не спираш творческия процес, преглеждайки кадрите, а каквото създадеш, го виждаш чак след като проявиш филма. Понякога дори сам се изумявал какво съм сътворил.

За таланта, който бих искал да притежавам

Искам да свиря на китара и съм си поставил за цел през следващите 10 години да се науча така да владея струните, че да мога сам да пея и да си акомпанирам. Мечти…

За адреналина на „Като две капки вода“

Рядко можеш да изживееш любимите си моменти повторно и съм изключително благодарен на съдбата, че за втори път след 8 години се качвам на сцената на шоуто. Сбъдната детска мечта е да мога да вляза в образа на едни от най-любимите си изпълнители. 

За образа, който винаги съм искал да изиграя

Почти не останаха вече, но има един, който никога не бих искал, не мога и няма да имитирам, и той е на великата Лили Иванова. Има върхове, които не е нужно да бъдат покорявани, а просто да им се наслаждаваме!

За песента, която бих искал да съм написал и изпял

This is a man’s world е най-любимата ми песен, създадена от кръстника на соул музиката Джеймс Браун. Откакто я чух, когато бях на 7, до ден днешен продължавам да я пея и ми е като критерий, когато пиша музика. Дали това, което съм написал, има тази сила и ме вълнува по този начин!

За перфектното лятно парче

Рецептата няма и няма да има. Всеки свързва лятото и морето с различни спомени, моменти, преживявания и колкото повече хора успеят да се свържат на емоционално ниво с песента ти, толкова по-вероятно е да стане хит.

За перфектното лятно преживяване

Обожавам лятото, тъй като съм от Бургас, но никога не съм обичал да се пека на плажа. Моето любимо лятно приключение е да бъда някъде в планината с малка група приятели – на походи, с палатки… или просто казано – дивото ме зове! 

За най-добрия албум ,създаван някога

Според всички световни класации това е Thriller на Майкъл Джексън и съм абсолютно съгласен, защото да напишеш в албум с 9 песни 9 хита е явление! 

Но! Бих искал да добавя и Purple Rain на Принс – албум, написан като саундтрак към едноименния филм, гледан над 100 пъти от мен. Ако не сте го гледали, съветвам ви да се потопите в една епоха на музиката, която никога повече няма да се повтори.

За най-добрата банда на света

Queen, Queen, Queen! Толкова съм категоричен, че дори не се замислих! 

За това какъв би бил животът ми без музика

Животът ще приключи! Звучи странно, но животът е не просто съществуване. Най-често лекуваме телата си, а не изцеряваме душите си. Музиката е универсален лек, който ме поддържа жив и зареден емоционално. 

За прякора, който ще имам, ако стана рапър

Не съм достатъчно gangsta, за да стана рапър, но пък за DJ съм с две ръце за! Даже като малък бях фен на покойния вече DJ Bobby I и се бях кръстил MC Raffi B. Няколко пъти съм се изявявал и в това поприще и определено ми се получава, така че ослушвайте се за следващото парти с MC Raffi B.

За последното нещо – филм, книга, песен или събитие, което ме впечатли

 Leave the door open – новата песен нa Бруно Марс и Aндерсън Паак. За първи път от много време насам чувам такава композиция, издържана музикално в стилистиката на Motown Records и Earth Wind and Fire. И най-хубавото е, че влезе в световния мейнстрийм.

За това, което ми предстои съвсем скоро

Скоро ми предстои да издам първите си музикални проекти от почти 5 години насам, така че ослушвайте се… задава се нещо вълнуващо!

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
FKA twigs v.s Шая Лабъф – секс, насилие и контрол
Насилието върху жени не е прецедент в света на звездите и поредната...
Read More
0 replies on “15 мисли на Рафи Бохосян”