5 акцента от SS’21 Chanel, които обожаваме

Модната седмица никога няма да е същата без своите престижни ревюта, но дори в кризата най-големите модни къщи се опитаха да напомнят на света, че красотата не познава ограничения. Ревюто на Chanel премина под стриктни мерки за сигурност и едва шепа звездни гости – Марион Котиар, Ванеса Паради и дъщеря й Лили, и Пенелопе Крус. И дори с тези рестрикции зареди феновете на марката с оптимизъм за предстоящия пролетно-летен сезон.

Ревюто отново бе истинско шоу – изпипан декор, цветя и красиви акценти, които обаче не отвличат погледа от основното. А именно модата! Самата колекция премина под мотото на преоткритата романтичност и крехка женственост. Формите и силуетите подчертаваха извивките, а за разлика от ерата на Карл Лагерфелд моделите не бяха анорексично слаби.

Сред акцентите на модната къща, които ще следваме през сезона пролет-лято 2021 бяха класическите й костюми – мечта на всяка жена, но този път в много по-удобни комбинации. Сякаш доза практичност от епохата на Коко се завръща с тяхното включване като гръбнак на колекцията.

А ето и останалите акценти, които си заслужава да отбележим и следим.

Волани, още волани

А-образен силует

Тюл и прозрачност

Рязана дантела

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Наоми и дъщеря й във Vogue

Изненадата, че Наоми Кембъл е станала майка на 50, бе едно от...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ