6 тайни за добър живот от Миранда Кер

Моделът с лице на ангел Миранда Кер изглежда като човек, който няма от какво да се оплаче в живота. Австралийката, която ще навърши 38 през април, има щастлив втори брак, три великолепни момчета и собствена линия органична козметика. Да, пандемията се отрази на динамиката и проектите й, но Миранда намери своя начин да съхрани своята позитивна енергия и да се бори със стреса. Кер издава своите 6 тайни за борба с него и постигана на един по-добър живот.

1. Качествено време с близките

За Кер това означава да отделя достатъчно внимание на децата и мъжа си. Всички си говорят, рисуват, танцуват из къщата или просто си организират пикник. Времето за това никога не достига, а сега семейството има възможност да навакса с приятните занимания.

2. Повече време сред природата

Пандемията ни научи да прекарваме повече време на открито. Една от възможностите за това е собствена градина – Миранда се грижи за няколко розови храста заедно със своите момчета. Така ги учи ма труд и на отговорност към околната среда.

3. Грижа за себе си

„Всяка сутрин ставам в 5:30 и така имам време само за себе си преди момчетата да се събудят. Практикувам медитация 20 минути и след това се заемам с моята сутришна рутина за красота. Правя си маска за лице с куркума и пилинг по време на душ, за да имам сияйна кожа. Опитвам се да се движа всеки ден, за това, когато по-малките деца си взимат дрямка, практикувам кундулини или хатха йога, пилатес или уроци по балет с някой от своите преподаватели онлайн“

4. На линия за най-близките

Едва ли е изненадващо, че съпругата на основателя на Снапчат използва много редовно приложението. С него поддържа връзка с родителите си, с приятелите си и така бори негативните усещания за изолация от света.

5. Книги и себеразвитие

Дори в динамиката на живота с толкова много лични и професионални ангажименти Миранда Кер успява да намери време, за да развива познанията си за здравословен живот. В момента освен, че е започнала да чете няколко книги по темата, е записала онлайн курсове за нутриопатия към Стандфордския университет.

6. Ред, ред и пак ред

Едно от любимите занимания у дома на Кер е да подрежда. Не е изненада, че след като се запознава с книгата на Мари Кондо, решава да преорганизира дома си и да дари всички вещи, които не й носят радост. Останалите са в безупречен ред.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Френският маникюр, който заслужаваш
Тази зима класиката червен маникюр за празниците ни е малко досадна. За...
Read More
0 replies on “6 тайни за добър живот от Миранда Кер”