7 Звезди и техните големи страхове

(Photo by Amy Sussman/Getty Images)

Всеки човек се бои от различни неща в живота си и звездите в Холивуд не правят изключение. Много от тях обаче имат страхове, които изглеждат шантаво. В следващите редове са събрани някои от най-любопитните фобии в световния шоубизнес.

Скарлет Йохансон с ужас от птици

Актрисата Скарлет Йорансон не обича да прави пикници сред природата, защото ужасно се бои от птици. Страхът й се нарича орнитофобия и е разпространен сред около 1 процент от населението на Земята. Йохансон се е консултирала с психолози и специалисти, но досега никой не е успял да й помогне да пребори ужаса си от пернати.

Това, което само за секунди може да накара звездата да пищи с цяло гърло, е дори разперената опашка на паун. При тази красива за мнозина гледка Скарлет губи разсъдък и единственото, което желае е да стои възможно най-далеч от птицата.

https://www.instagram.com/p/B5_3PWMFoFT/

Меган Фокс се бои от хартия

Красивата актриса Меган Фокс има десетки фобии, с които може да смае всеки свой фен. Звездата рядко дава автографи, защото изпитва ужас от докосване на тялото си със суха хартия. Меган се притеснява и че при разписването на толкова много плакати може да лепне някоя бактерия.

„Заради страха ми от тези неща никога не използвам обществени тоалетни и приборите в ресторантите“, издава Фокс.

Това обаче далеч не е всичко. От дете актрисата се бои от тъмното и дори днес не може да спи на изгасена лампа.

„Цял живот ме е страх от тъмно. Оставям навсякъде светнато, а ако случайно се е стъмнило преди да запаля лампите, тичам до ключа с всички сили“, разказвала е звездата от „Трансформърс“ в свои интервюта.

Робърт Патинсън – преследват го коне

Най-големият ужас на актьора Робърт Патинсън са конете. Звездата от „Здрач“ изпитва ужас от благородните животни и това се е превръщало в изпитание за кариерата му не веднъж.

Преди години Робърт трябва да снима сцена, в която породист арабски кон го събаря на земята. Кадърът е за лентата „Вода за слонове“ и е важен за сюжета на лентата. В този миг Патинсън издава на екипа, че за него е изключително трудно да се приближи до коня.

„Това може би е най-тежкия ми снимачен ден“, разказва по-късно звездата.

Бритни Спиърс ненавижда влечуги

Най-големият страх на певицата Бритни Спиърс е свързан с влечугите. Звездата изпада в паника, ако гущер само прекоси пътя й. Това е достатъчно, за да я накара да крещи до небесата.

„Ужасявам се от всякакви влечуги и земноводни – малки, големи, това е без значение“, разкрива тайните си страхове изпълнителката.

Това е причината Бритни никога да не води децата си в терариуми, където може да се натъкне на неприятните гадинки.

https://www.instagram.com/p/CMaAwAzh0Qz/

Мадона има страх от светкавици

Голяма лятна буря е в състояние да държи по певицата Мадона будна цяла нощ. Звездата изпитва панически ужас от светкавици и гръмотевици, което е жестоко изпитание за цялото й семейство.

Всяка пролет и есен, когато настъпи идеалното време за бури, Мадж се запасява с търпение и прекарва доста безсънни вечери с чаша вино, за да успокоява нервите си.

Дейвид Бекъм се стресира се от мръсотия

Ако някой иска да извади Дейвид Бекъм от кожата му, достатъчно е само да разбута вещите му. Звездата изпитва маниакална жажда всичко около него да е в перфектен ред и да е чисто до блясък.

Манията на Бекс стига до там, че той много пъти е отказвал да се качи в кола, ако преди това тя не е старателно лъсната. Същото е и с подредбата в дома му, която трябва да е безукорна.

„Всичко при мен е организирано. Мога да полудея, ако линиите на книгите, например, не съвпадат или покривката на масата е разместена. Подреждам хладилника си така, че всичко да е симетрично. Когато пътувам, първата ми работа в хотелските стаи е да разместя всичко, за да се получи симетрия и синхрон“, разказва за манията си бившият футболист.

Опра Уинфри на война с дъвките

Най-влиятелната жена в телевизията Опра Уинфри има една доста ексцентрична забрана към своите подчинени. За всички тях е строго забранено да дъвчат дъвки. Причината е, че от малко момиче Опра ненавижда тези залагалки, които дядо й непрекъснато мляскал с уста.

„Той редовно лепеше дъвките си по бюрото си. Още тогава изпитвах ужас от тези гнусни топчета“, разказва Уинфри.

Звездата дори се наложило да изхвърли позлатена посуда, след като нейна несъобразителна гостенка веднъж решила да лепне дъвката си в нея. Дамата била поканена на вечеря с Опра в дома й и пред всички на масата извадила дъвката си и я сложила в чинията. Това така разконцентрирало водещата, че едва всички станали от масата, тя взела скъпата чиния от луксозен сервиз и я метнала в боклука.

Spread the love
More from divamagazine.bg
10 парчета от Stranger Things 4, които да си пуснете веднага
Най-гледаното шоу на Netflix – Stranger Things се завърна ударно с тежка...
Read More
0 replies on “7 Звезди и техните големи страхове”