А-Род с ново амплоа

Алекс Родригес изненадващо направи своя дебют в бюти индустрията. Бившият бейзболист и бивш приятел на Дженифър Лопес пусна на пазара The Blur Stick – коректор за мъже, практичен вариант за прикриване на дребни дефекти в движение. Коректорът е разработен съвместно с компанията Hims & Hers.

„Работейки с екипа на Hims & Hers, исках да създам продукт, който да реши един от ежедневните ми проблеми. Дадох си сметка, че докато прескачам от среща на среща, се нуждая от нещо бързо и лесно в моята рутина, с което да прикрия пъпки или охлузвания при бръснене – казва Родригес. – Ето защо съм развълнувам да споделя новия продукт The Blur Stick. Това е удобен коректор, специално създаден за мъже, който може да прикрие несъвършенства на кожата.“

Продуктът излиза на пазара малко след като бившата годеница на А-Род представи собствената си линия за красота JLo Beauty в началото на 2021 г. Двамата инвестираха заедно в Hims & Hers миналата година, докато все още бяха двойка.

Blur Stick на Алекс Родригес се предлага онлайн за $ 17 и включва успокояващи съставки като екстракт от алое и масло от семена на жожоба.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Филмите и сериалите през април
Най-новият филм на италианеца Лука Гуаданино събира Зендея, Джош О’Конър и Майк...
Read More
0 replies on “А-Род с ново амплоа”