Адел влюбена в приятел

Певицата Адел отново е щастлива в любовта. Изпълнителката още не е разкрила пред пресата новината, че има мъж в живота си, но близки до нея издават, че тя е открила сродната си душа.

Загадъчният нов мъж в живота на 32-годишната изпълнителка е неин стар приятел от детинство, с когото я събира непредвидена среща миналата година. Това се случва, когато покрай разхлабените противоепидемични мерки Адел се връща от провинцията в Лондон. След задушевна среща с общи приятели двамата осъзнават, че са повече от добри познати. Помежду им прехвърчат искрите на любовта и решават да опитат.

Въпреки че двойката пази романа си в тайна, източници от обкръжението й разкриват, че певицата и новият й възлюбен не изключват възможността да имат деца в бъдеще.

„Адел е в плен на любовта и макар да пази ревниво самоличността на новия си избраник, тя не крие щастието си от близките и приятелите си. Имайки предвид, че те вече имаха основата на изпитано приятелство, нещата помежду им се развиха бързо и двамата сега са много щастливи. Те също така не изключват възможността в бъдеще да създадат потомство. Адел никога не е крила, че иска още деца“, казва неназован източник от обкръжението й.

Вълнуващата вест идва скоро след като Адел финализира развода си със Саймън Конеки. Това се случи близо две години след като двойката оповести раздялата си през 2019 г. От брака си с Конеки певицата има 8-годишен син, Анджело.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Новият брой на D!VA e на пазара
Откриваме априлския брой на списанието с вълнуващ разказ за това как приказката...
Read More
0 replies on “Адел влюбена в приятел”