Алиша Кийс с грижа за тялото и душата

Певицата Алиша Кийс, подобно на много свои колежки, официално влезе в бюти бизнеса. Съвсем навреме за празниците и в колаборация с E.l.f Beauty тя пусна първите продукти от собствената си лайфстайл и бюти марка с името Keys Soulcare. Колекцията включва крем за лице, обсидианов ролер за лице и ароматна свещ.

Свещта ухае омайно на опушена салвия и сладко овесено мляко и струва 38$. Кремът за лице е разработен съвместно с дерматолог и съдържа серамиди и хиалуронова киселина, с чиято помощ освежава и хидратира всеки тип кожа. Цената му е 30$. И накрая, обсидиановият ролер за 25$ прави приятен прохладен масаж на лицето, намалява подпухването и може да се използва заедно с крема сутрин и вечер. Продуктите ще са на пазара в началото на 2021 г.

Грижата за кожата е много важна за Алиша Кийс – не само на външно ниво, а като част от грижата за вътрешната красота и душевното благополучие. Певицата не обича да носи грим и разказва защо е взела това решение: „Навремето се притеснявах да изляза от къщи без грим. Мислех си какво ще стане, ако някой ме снима и пусне снимката в мрежата. Бях несигурна, озъртах се подозрително и в крайна сметка този страх се базираше на това, което ще си помислят другите хора за мен. Но не искам повече да крия никаква част от себе си. Нито лицето си, нито душата си, нито мислите си, нито мечтите си, нито страданията си, нито емоционалното си израстване. Нищо.“

Кийс определено знае как да се грижи за себе си така, че лицето ѝ да сияе и без грим. Тя се храни здравословно, посещава редовно козметик и прави акупунктура. Комбинацията от качественни продукти и положителна вътрешна нагласа прави чудеса.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Пет факта за Бийтълс в деня на Бийтълс

Преди 19 години датата 16 януари е обявен за Световния ден на...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ