Андреа Бочели и ‘Believe in Christmas’ на живо

Усложнените епидемологични условия принудиха хиляди артисти да отложат и дори да откажат своите участия, но не и Андреа Бочели. Големият тенор ще направи ексклузивен глобален лайвстрийм концерт с билети. Той ще се състои на 12 декември и носи името ‘Believe in Christmas’. Събитието ще се излъчва на живо от оперната зала Teatro Regio di Parma в Парма и ще се заснема от няколко гледни точки . То включва вълнуващи изпълнения на Андреа, който ще получи подкрепа от други музиканти и специални звездни гости, един от които е неговият приятел Дзукеро Форнарачи. Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони. За спектакъла Бочели се доверява на идейния директор Франко Драгоне (познат от впечатляващите си проекти с Цирк дю Солей), с който тенорът подготвя магическа програма за начало на празничния сезон.

Андреа и Дзукеро са близки приятели

„Мои скъпи приятели, щастлив съм да ви съобщя, че моят скъп приятел Дзукеро прие  поканата ми да участва в изключителното събитие, което ще бъде излъчено на живо на 12 Декември от Театро Реджо ди Парма. Експлозивният блус певец, който спечели света с музиката си, ще бъде с нас със зрелищна изненада, която ще направи „Повярвай в Коледа“ още по-очарователно събитие. Ще бъде хубаво да отпразнуваме Коледа заедно с вас и да ви изпратим поздрави за сезона с Дзукеро, артистът, който преди почти тридесет години ми даде решаващ тласък в началото на кариерата ми. И на 12 декември съдбата ще пресече пътищата ни отново! Андреа“

Четвъртият сингъл „HALLELUJAH“ от новия албум на Бочели представя посланията на единство и надежда.

Албмът Believe е трогателна и лична колекция от песни, които са празник за силата и красотата на музиката. Заедно с албума излeзе и видеото към неповторимата клaсика „Amazing Grace“ в изпълнение на Бочели и най-награждаваната певица в историята на Грами – Алисън Краус.

Албумът Believe излиза на стандартно, делукс CD и плоча. Билетите за събитието Believe in Christmas са налични тук, а у нас концертът ще се излъчи на 12 декември (събота) от  22 часа. Концертът може да бъде гледан единствено на живо с билет за събитието и няма да бъде наличен на запис след края му.

Spread the love
More from Вида Пиронкова
Николай Урумов: Дългият път до “Петя на моята Петя”
Ако трябва да тръгнем по-отдалеч към Николай Урумов, налага се да започнем...
Read More
0 replies on “Андреа Бочели и ‘Believe in Christmas’ на живо”