Кои са Ангелските числа

Чували сме за „скритото“ значение на всяко число. А забелязвате ли повтарящи се числа навсякъде около вас? Тяхното значение може да ви носи послание

текст: Цветина Рангелова

Нумерологията си проправя път към ежедневието ни все по- убедително, а книгата на Кайл Грей Angel Numbers е тук, за да ни помогне да я тълкуваме. Абсолютният наръчник за значенията на числата е издаден през 2019 г. от медиума. В него той съвсем просто описва значенията на всички числа от 1 до 999. Макар че книгата се състои единствено от комбинациите от цифри и кратък текст към всяка, четивото е предназначено да ни „свърже с ангелите“ по думите на самия Грей. Чрез ангелските послания животът би бил в пъти по-лесен.

Лилавата корица на книгата, която репрезентира коронната чакра от далеч ни подсказва, че сме на път да разгадаем пъзел.
„Ангелите са истински.“ С това твърдение започва вълнуващото четиво. Запознаваме се с японския шинтуизъм и създанията, наречени „ками“. Същите тези същества в тибетския будизъм носят името „бодхисатвас“. Може би ангелите не са бели същества със способност да летят, може би изглеждат доста по-различно. Какви са всъщност – това разказва Кайл Грей в интродукцията на книгата. Какво представалява 11:11? Медиумът ни превежда през своята лична история, свързана с причудливото число. Разказва ни какъв е житейският урок, с който се сдобил и какво е истинското значение на 11:11.


Ако числата са „ангелски“ има ли „лоши“ числа? Има ли негативни значения? Според Грей отговорът не е еднозначен. Числата ни предават посланието на ангелите, чрез което ние можем да избегнем определени негативни събития. Например значението на 666 според книгата е следното: „ Спри. Не. Егото ти е завзело контрола над ситуацията“.

Освен всичко, Кайл Грей ни предоставя работен речник, чрез който ние сами, заедно с напътствията дадени му от ангелите, ще можем да предадем по-индивидуални значения на различните комбинации от цифри.

„Ти си тяхната работа“, казва Грей относно ангелите.

Книгата Angel Numbers на Kyle Gray е част от селекцията англоезична литература на Elephant Bookstore, която може да намерите на ул. „Цар Иван Шишман“ 31 или тук.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Илон Мъск и 32,6 милиарда за ден
Умението да прави пари с невероятни темпове е запазена марка за Илон...
Read More
0 replies on “Кои са Ангелските числа”