Андреа Банда Банда дарява 2500лв. в Инстаграм конкурс

andrea banda banda

Третотото издание на фотоконкурса „Lifespiration starts here: Catch the moment“ предоставя възможност на участниците да спечелят множество парични награди, най-голямата от които е лично осигурена от ТВ-водещата

Зимата е за топли прегръдки, снежни разходки, вкусни угощения и… сбъдване на мечтите. В търсене на вдъхновение за последното верен съюзник е модната платформа Answear, от която за трети път организират фотоконкурс. Под надслов Winterspiration участниците разказват своите визуални истории, а най-добрите от тях получават награди. В първите издания посланици и жури бяха десетки известни български личности, сред които Симона Дянкова, Божана Кацарова, Теа Минкова, Прея, Биляна Славейкова, Алис Симеонова и Гери Турийска.

Биляна Славейкова, Алис Симеонова, Андреа Банда Банда, Божана Кацарова, Теа Минкова
снимка Диляна Флорентин

„Когато стартирахме конкурса смятахме, че предметните награди са достатъчни да зарадват и вдъхновят потребителите. Началото на Catch the moment: Lifespiration бе и начало на пандемията и съответно търсихме начин, хората да се почувстват добре, вдъхновени и с надежда. През годините обаче това се промени и сега повече от всякога, бихме искали да предоставим на потребителите възможност да сбъднат една своя мечта или идея, като им предоставяме парична, вместо предметна награда“ – казват от централата на Answear.

За третото издание общият награден фонд в „Lifespiration starts here: Winterspiration” е на стойност 4375 лв. Повече от половината от тази сума идва лично от един от посланиците на Answear – момичето с много таланти Андреа Банда Банда. Толкова е хонорарът, който от модния бранд предлагат на Андреа за конкурса, а телевизионната водеща решава да предостави на един от участниците по нейн избор. Човекът, който я спечели най-много с креативността си, ще е с 2500 лв. по-близо до мечтата си.

В журито на Winterspiration влиза и кралицата на бордеркроса Александра Жекова, която несъмнено ще се впечатли от зареждащи кадри в планината. За почитателите на домашния уют, красивата храна и здравословен живот, допълнителни точки ще пише третият посланик Яна Петрова от @salted.figs.

Каквато и да е твоята зима, в Winterspiration искат да я видят и я направят още по-хубава. Достатъчно е да покажеш на света какво те вдъхновява в този сезон, за да спечелиш една от многото награди. Условията са да публикуваш кадри (снимка или видео) в Instagram профила си, като не забравяш да добавиш #WinterspirationBG и да тагнеш @answear_bg. Направи го до 15.02.2022г. и можеш да спечелиш една от седемте награди.

Answear предоставя 1250лв. за най-креативната снимка или видео, 5 награди по 125лв., а Андреа лично ще избере един победител с най-дръзката мечта и снимка, на който ще даде 2500лв. за да я сбъдне.

Снимките ще бъдат оценявани от Александра Жекова (многократен шампион по сноуборд, запален кайт-сърфист и Активист за опазване на околната среда), Андреа Банда Банда (телевизионен водещ и инфлуенсър), и Ирина Лазова (Country Manager Answear Bulgaria Кънтри мениджър на Answear България).

Пълните правила на конкурса можеш да откриеш тук.

Spread the love
More from divamagazine.bg
SISTERHOOD by answear.LAB
Женското приятелство и подкрепа не са мит. Да откриеш опора в сестрите...
Read More
0 replies on “Андреа Банда Банда дарява 2500лв. в Инстаграм конкурс”