Arkeskin поставя на пауза симптомите на Балзаковата възраст

Климактериум, менопауза… Както и да наречем тази фаза от живота на жените, темата все още е табу, но не и за Lierac. Дуото Arkeskin разкрива нова перспектива, в която V.I.P персона играе главната роля – самите вие 

Първите горещи вълни и промените в настроението не само ме накараха да се потя буквално, но и ме свариха неподготвена. Чувствах се толкова млада (умствено), но единственото, което направих, бе да се съсредоточа върху негативите. Сега от камбанарията на моите 60+ знам, че не е толкова страшно, колкото звучи. В края на тунела се вижда светлина, стига да възприемете периода като вълнуваща нова глава, в която все още е възможно да се чувствате отлично. За щастие страничните ефекти като бръчки, липса на жизненост и еластичност, зачервяване,  сухота… не са извън контрол. Разбира се, ако имате подръка правилната грижа.

Въпреки шума, който се вдига за стареенето, като че ли марките игнорират истинския потенциал на жените след 50+, а именно енергия, позитивност и увереност. Като пионер в грижите за кожата по време на менопауза с 25 години експертиза Lierac отговаря на предизвикателството, предлагайки комплексно решение срещу хормоналния дисбаланс. В основата на дуото за лице и шия Arkeskin – балансиращ дневен крем и възстановяващ нощен флуид, е хронобиологията. Вътрешен часовник, познат още като биологичен, регулира активността на клетките – защита през деня и регенериране през нощта. Интересното в случая е, че настройването на биоритмите става без хормони. В балансиращия крем за това се грижи дневен биопептид, който синхронизира циркадния ритъм в продължение на 24 часа. Подобряването на хидратацията и защитните механизми е придружено с предпазване от оксидативния стрес и синята светлина и възстановяване еластичността на кожата (какао). Нощен биопептид във възстановяващия флуид подобрява клетъчната активност – увеличава се пролиферацията на кератиноцитите, а оттук и обновяването на клетките. В добавка ленено семе подобрява плътността на кожата, а цикория – еластичността й. За да завърши преживяването след приласкаващата кожата текстура, ароматът на магнолия противодейства на безсънието. 

Spread the love
More from Свобода Сидерова
Телесна живопис
Или особеностите на националната техника за ръчно татуиране хендпоук (от hand –...
Read More
0 replies on “Arkeskin поставя на пауза симптомите на Балзаковата възраст”