Арми Хамър разследван за секстормоз

(Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)

Арми Хамър е поредната звезда, която влиза в листите на насилниците. Актьорът е основният заподозрян в сексуално нападение, за което е получен сигнал в полицията на 3 февруари. Полицията в Лос Анджелис отказа подробности за инцидента, не посочи и кой е подал сигнала.

Преди дни във видео пресконференция жена обяви, че на 24 април 2017 г. в Лос Анджелис Хамър я изнасилвал в продължение на четири часа, блъскал главата й в стената и извършил и други актове на насилие с нея.Жената се яви пред камера, но се представи единствено с първото си име Ефи.

„През тези четири часа се опитах да избягам, но той не ме пусна“, каза тя през сълзи. „Мислех, че ще ме убие. След това той си тръгна, без изобщо да се интересува какво се случва с мен“.

Адвокатката на жената Глория Олред каза, че на полицията са предоставени доказателства, включително и снимки от нараняванията на Ефи. Тя отказа да коментира кога е подадено оплакването и не потвърди дали това е сигналът от февруари, който полицията в Лос Анджелис разследва. Ефи е на 20 години, когато се запознава с Хамър във Фейсбук и започват връзка през 2016 г. Последният им контакт е бил миналата година, каза Олред.

Адвокатът на Хамър Андрю Бретлър съобщи в изявление, че от самото начало всичките взаимодействия на актьора с Ефи и всеки друг сексуален партньор „са били изцяло по взаимно съгласие, предварително обсъдени и одобрени и при взаимно участие“. В изявлението обвиненията са определени като опит „за търсене на внимание“ и направени след „лош съвет“. В него се посочва, че „кореспонденцията й с Хамър подкопава и отрича собствените й възмутителни обвинения“.

Изявлението му съдържа и скрийншот, който според Бретлър е от размяна на текстови съобщения от юли миналата година между Хамър и Ефи, в които тя изразява желание за груб, насилствен секс с него и той отговаря, че вече не иска да има връзка с нея. По това време 34-годишният актьор още е женен за Елизабет Чеймбърс.

Обвиненията в сексуално насилие от последните месеци навредиха на кариерата на Хамър. Актьорът излезе от състава на комедията „Уредена сватба“, в която трябваше да играе с Дженифър Лопес, още преди началото на снимките. Скоро след това се оттегли и от поредицата на „Парамаунт плюс“ „Предложението“ за заснемането на „Кръстникът“. Агенцията му Дабъл Ю Ем И прекрати договора си с него.

Хамър стана известен с изпълнението на ролите на двама близнаци във филма „Социалната мрежа“ през 2010 г., популярен е и с ролите си в „Самотният рейнджър“ (2013 г.) и „Призови ме с твоето име“ (2017 г.). Сред най-новите му ангажименти е роля в римейка на „Ребека“, за която вече ви разказахме, както и в продължението на „Призови ме с твоето име“, върху което още се работи.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Мелания Тръмп с мемоари от Белия дом
Не само модните решения на Мелания Тръмп вълнуват света. Все още действащата...
Read More
0 replies on “Арми Хамър разследван за секстормоз”