Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Ашли Олсън

Ашли Олсън
(Photo by Jamie McCarthy/WireImage)

Включваме се с мини поредица от материали за Парис Хилтън, Линдзи Лоън, Риана и Ашли Олсън. Познаваме ги като душата на всяко шумно парти. Виждали сме телата им в оскъдни (и направо липсващи) рокли. Пиянските и любовните им истории са обиколили всеки таблоид на планетата, но днес това разюздано поведение е останало в миналото. Четири от най-ярките купонджийки в Холивуд, сменят памперси, топлят пюрета и са безкрайно щастливи от ролята си на майки. Толкова щастливи, че нямат търпение да си народят цял отбор отрочета. Правим бърз преглед на пътя им дотам, преди той да остане в дълбоките архиви.

Ашли Олсън – в сянката на двойницата си

Какво е буквално от бебешката люлка да се превърнеш в телевизионна звезда? Близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън знаят и резултатът е детство, лишено от нормалност. Двете изгряват на екран още преди първата си годинка в сериала „Пълна къща“ и през следващите 8 години растат пред очите на феновете си. Папараците ги следват по петите, но поне привидно момичетата имат безукорно поведение.

Звучи невероятно, но след големите си успехи в киноиндустрията през 2007 г., точно когато чукват пълнолетие, сестрите слагат край на своята филмова кариера. Искат да опитат нещо ново – да продуцират. Семейството им обаче има друго обяснение – ужасно натовареният график ги лишава от нормален живот и ги тласка към чести емоционални кризи. Пресата е безмилостна и за малко по-големи продажби е готова на всякакви мръсни трикове. Като например да ги разпитва за сексуалния им живот, когато са само на 16.

„Кое нормално непълнолетно момиче се пита в интервю от Rolling Stones дали е девствено”, избухват близначките след години, когато натрупват кураж да говорят за трудното си израстване.

Мери Кейт и Ашли Олсън на наградите CFDA на 3 юни 2019 г. в Ню Йорк (Снимка: J. Lee/FilmMagic)

Опитът им да се прехвърлят в продуцентството така и не успява и до 2012 г. Олсън напълно изчезват от полезрението на критиците. Остават в него само заради любовните си похождения – Мери-Кейт с бизнесмени, а Ашли с Джаред Лето, Ланс Армстронг и Джони Деп. През 2012 г. обаче, точно когато смятат да лансират своята първа модна марка, двете са въвлечени в скандал, свързан със секстрафик и наркотици. Информацията е на таблоида National Enquirer, който открива връзката на двете млади актриси с техен бивш служител, уличен в престъпленията. Същият работел за сестрите по времето, когато Мери-Кейт излиза с покойния Хийт Леджър. Връзката със смъртта на актьора от свръхдоза успокоителни буди съмнение дали сестрите също не са приемали този стил на живот за нормален. Особено след като разследването обявява, че към служителя им е имало няколко телефонни обаждания в деня, в който Леджър е открит мъртъв. Мистерията по случая остава без подробности, но след нея сестрите са още по-убедени, че трябва да стоят далеч от светския живот.

Последната новина, която отново ги постави на фокус, бе свързана с раждането на първото дете на Ашли, причината и тя да попадне в списъка на холивудските супермамчета. Докато сестра ѝ се разведе шумно с бизнесмена Оливие Сакрузи преди две години, Ашли вече седма година е с художника Луи Айснър. През миналата година те се венчаха на скромна церемония, а преди месеци са посрещнали сина си Ото. Избрали са да не дават гласност на радостта си и едва ли някой може да ги вини за това.

Spread the love
More from Косара Ангелова
Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Парис Хилтън
Включваме се с мини поредица от материали за Парис Хилтън, Линдзи Лоън,...
Read More
0 replies on “Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Ашли Олсън”