Авокадо салса

Продукти:

250 г царевица от консерва

150 г обезкостени маслини

1 червена чушка

1 глава червен лук

5 скилидки чесън

1/3 ч.ч. зехтин

¼ ч.ч. лимонов сок

3 с.л. ябълков оцет

сол

черен пипер

4 бр. авокадо

Приготвяне:

В голяма купа смесете царевицата, маслините, чушката и лука. Разбийте зехтина с лимоновия сок, оцета, солта, пипера и счукания чесън. Залейте сместа и я приберете за една нощ в хладилника. Преди сервиране прибавете нарязаното авокадо и разбъркайте.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Треска за Оскари: Най-големите победители в историята на наградите
Академията естествено си има своите любимци и отличници, които почита доста често....
Read More
0 replies on “Авокадо салса”