Изпробваме Baby French маникюр

Класическият френски маникюр е запазена марка, но отскоро той има своя по-малък брат, който заплашва да го детронира от първото място в женските сърца – baby french. Тенденцията се зароди още преди няколко години, но плахо се появи по ръцете на блогъри и инфлуенсъри. Сега набира популярност покрай красивите ръце на модела Роузи Хънтингтън-Уайтли.

На кратко разликата между класическия френски маникюр и бейби френч е в подсилването на ръбчето на нокътя. В първия случай рисунката е по-дълбока, а във втория е като леко напомняне за белотата.

Думата белота обаче също е условна, защото френчи не държи на млечно бял завършек. Той си пада по контрастни цветове като черно, червено и дори златно.

Плюсът на този семпъл на вид маникюр е очевиден – пасва на всекидневието, но е подходящ и за специални случаи. Не се поддава на временна модна тенденция, определя се дори като класически. Неутралният цвят на плочката пък позволява да е приспособим към всеки цветови избор в облеклото. И не на последно място – стои добре на всяка форма нокти.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Европейските сериали, които гледаме тази пролет
Унгария, Румъния, Полша… и това е само малка част от европейските сериали,...
Read More
0 replies on “Изпробваме Baby French маникюр”