Виктория Бекъм говори за аферата на съпруга си

Бекъм
Getty Images

Виктория Бекъм проговори за широко обсъжданата афера на Дейвид и я определи като „най-трудния период“ в брака им. Двойката доскоро отрича твърденията, че той има афера, докато играе за Real Madrid през 2003 г.

„Това беше най-тежкият ни период, защото имахме чувството, че светът е срещу нас“, казва бившата певица в нов документален филм на Netflix, който излезе в сряда.

Дори не мога да опиша колко тежко беше и как ми се отрази това.

А относно интереса на пресата, след като тя и децата им се местят в Испания при Дейвид, Виктория споделя, че е било кошмарно. „Веднага щом отворехме вестник, виждахме, че сме снимани в колите и където и да отидем, ни следяха.“

Когато питат настоящата дизайнерка дали е изпитвала неприязън към съпруга си по това време, тя отговаря: „Ако трябва да съм напълно честна, да, изпитвах. Това вероятно беше най-нещастният момент в живота ми“.

Виктория, Дейвид и децата им, две от които с техните парнтньори, на британската премиера на документалния филм „Бекъм“ на 3 октомври 2023-а в Лондон (Снимка: Samir Hussein/WireImage)

В поредицата на стрийминг платформата бившият полузащитник на Англия и Manchester United, който сега е собственик на Inter Miami, разказва и как спекулациите около извънбрачните му връзки са се отразили на него и семейството му.

„Имаше ужасни истории, с които ни беше трудно да се справим – казва той. – За първи път аз и Виктория бяхме подложени на такъв натиск в брака ни. Откровено казано, не знам как се справихме с това.“

Spread the love
More from divamagazine.bg
Мария Бакалова отново на Оскарите
Мария Бакалова е получила покана да се присъедини към американската Академия за...
Read More
0 replies on “Виктория Бекъм говори за аферата на съпруга си”