Защо Бен и Джен не успяха първия път?

ben jennifer lo
(Photo by Rich Fury/WireImage)

Славата има своята коварна страна, когато говорим за връзки. Дженифър Лопес изглежда е научила този урок и не смята отново да повтаря стари грешки. Актрисата позира за корицата на новия брой на Rolling Stone, а в откровеното интервю за изданието Джей Ло разказа за отминалите и настоящите си отношения с Бен Афлек. Певицата реши да посочи причината за раздялата им в миналото.

“Тогава аз и Бен бяхме заедно и бяхме влюбени. Това бе един от най-щастливите етапи в живота ми. Но нашите отношения бяха критикувани през цялото време. И това наистина съсипа всичко, защото бяхме твърде млади, за да разберем кое наистина е най-важното нещо за нас.“, призна Дженифър Лопес.

Припомняме, че бурната романтична връзка на двете холивудски звезди се завъртя на снимачната площадка на „Gigli“ през 2002 г.

Дженифър Лопес и Бен Афлек изиграха главните роли във филма и получиха за участието си антинаградата „Златна малинка“. Тогава младата страстна актриса парадира с чувствата си и никак не се смути от любопитните журналисти.

След като Афлек подари на любимата си пръстен с розов диамант, започнаха да се разпространяват слухове за годежа на звездната двойка.
Всъщност сватбата трябваше да се състои през септември 2003 г. в Санта Моника.

Нещо обаче се обърка. Тогава се заговори, че връзката може да бъде развалена от твърде силната настоятелност на Джей Ло. Също така Бен, очевидно, е бил уморен от прекомерна публичност и факта, че всяка тяхна стъпка попада под обхвата на камерите.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Колко скъп е пръстенът на Шарапова
Любовта не се измерва с пари. Щастието не е в скъпите вещи....
Read More
0 replies on “Защо Бен и Джен не успяха първия път?”