Без Меган на погребението на принц Филип

Два дни след обявяването на смъртта на принц Филип, неговият внук принц Хари се завърна в родината си. Синът на Чарлз, който предизвика същинска буря в Бъкингамския дворец с интервюто си пред Опра Уинфри, е летял от Лос Анджелис и в момента е под карантина преди траурната служба. На нея няма да пристъства съпругата му Меган Маркъл, която е главната героиня в новия брой на списание DIVA.

Според официалната версия Меган е била посъветвана от лекаря си да не пътува. Това спасява нея и останалите членове от фамилията от неудобството да комуникират след всички „разкрития“, които актрисата направи преди месец. В същото време за Хари е възможност да подобри комуникацията с роднините си и особено с баща си. Сам принцът призна, че престолонаследникът Чарлз не му вдига телефонът от известно време насам.

Разбира се, преди да се срещне със семейството Хари ще трябва да се изолира в някои от домовете си в Лондон. Той ще прекара 5 дни под карантина, вместо обичайните 10, а на 17 април е погребението на дядо му. Преди да излезе от карантина, ще му бъде направен контролен тест за коронавирус. ова ще е и моментът, в който за първи път от две години цялото семейство (без Меган) ще се събере на едно място.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Мери Джей Блайдж продава вино

Отмяната на концертните й изяви принуди певицата Мери Джей Блайдж да търси...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ