Без Меган на погребението на принц Филип

Два дни след обявяването на смъртта на принц Филип, неговият внук принц Хари се завърна в родината си. Синът на Чарлз, който предизвика същинска буря в Бъкингамския дворец с интервюто си пред Опра Уинфри, е летял от Лос Анджелис и в момента е под карантина преди траурната служба. На нея няма да пристъства съпругата му Меган Маркъл, която е главната героиня в новия брой на списание DIVA.

Според официалната версия Меган е била посъветвана от лекаря си да не пътува. Това спасява нея и останалите членове от фамилията от неудобството да комуникират след всички „разкрития“, които актрисата направи преди месец. В същото време за Хари е възможност да подобри комуникацията с роднините си и особено с баща си. Сам принцът призна, че престолонаследникът Чарлз не му вдига телефонът от известно време насам.

Разбира се, преди да се срещне със семейството Хари ще трябва да се изолира в някои от домовете си в Лондон. Той ще прекара 5 дни под карантина, вместо обичайните 10, а на 17 април е погребението на дядо му. Преди да излезе от карантина, ще му бъде направен контролен тест за коронавирус. ова ще е и моментът, в който за първи път от две години цялото семейство (без Меган) ще се събере на едно място.

Spread the love
More from divamagazine.bg
На жените с обич от Исабел Алиенде
Една от най-обичаните и известни латиноамерикански писателки в света – Исабел Алиенде,...
Read More
0 replies on “Без Меган на погребението на принц Филип”