Били Айлиш издава книга

Били Айлиш безспорно е музикален поп феномен на 21-ви век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността й, не е изненада, че тя се превърна в един от най-големите и обичани артисти на своето поколение.

Сега е време от музиката Били да се пренесе и сред рафтовете с книги. В първата си книга, определяна вече от критиката като „зашеметяващо, визуално разказано пътуване през живота й“, тя е готова да сподели още от личната си история с феновете си, представяйки стотици непоказвани до сега снимки. Книгата ще предложи на читателите личен поглед към детството й и живота й по турнетата.

“Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен.”

 Заедно с премиерата на книгата, ще излезе и аудио книга с ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на  Били Айлиш за живота й. Включваща неразказвани преди истории от личния й живот и кариера, от ранните й години до нейния пробив, както и спомени, споделени от родителите й, това ще е аудиокнига, която ще предостави интимен поглед към нейното пътуване, по думите на певицата.

Книгата, която ще излезе като издание с твърди корици и електронна книга, придружени от аудио издание, ще се появи на 11 май 2021 година. А предварителните поръчки вече текат тук.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Dior и Питър Дойг за колекция 2021
Обръщането на модата към нови партньорски проекти е трендът, който превърна 2020...
Read More
0 replies on “Били Айлиш издава книга”