Black Eyed Peas в Бургас

Едно ново име в българския фестивален живот дава силна заявка да се превърне в един от най-силните морски фестивали. Това е Burgas BREEZE Fest, който още в първото си издание успя да привлече култови имена от световния музикален бизнес, които ще можем да слушаме на 22 юли.
Най-щастливи ще са феновете на емблематичната американска хип-хоп и поп банда Black Eyed Peas, която ще изнесе първия си концерт не само за България, а за цяла Югоизточна Европа. Публиката ще чуе както най-новите парчета на Black Eyed Peas, така и световните им хитове, оглавяващи класациите, като Pump It, Where Is the Love? и I Gotta Feeling.
Във фестивала ще вземат участие и някои от най-популярните лица на българската музикална сцена. Засега организаторите издават само името на група „Молец“, която ще излезе на сцената непосредстве преди хедлайнерите Black Eyed Peas. Ще има още много изненади, но всичко ще стане ясно на 22 юли в Бургас.
Събитието е организирано от култовите столични заведения Бар Петък и Club PM, обединили сили в BPM Events. Брандът си партнира с утвърдени музикални промоутъри, сред които световно доказалият се български музикален продуцент B-OK. В екипа на организаторите е и основателят на Spirit of Burgas Иван Вълков.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Меган Фокс готова за втори брак
Актрисата Меган Фокс трудно преживя раздялата с бащата на трите си деца...
Read More
0 replies on “Black Eyed Peas в Бургас”