Божана Кацарова: Survivor ѝ отива

Би ли описала Survivor с три думи? 

Гладолечение със състезателен характер.  

Защо реши да се запишеш за участие в предаването? 

Колкото и сладникаво да звучи – на мен поне ми отива (смее се), Survivor е абсолютната детска мечта. Това е тв форматът, който гледам, откакто се излъчва в България. Аз съм фанатизиран фен на предаването – за малко да си изпусна полета НюЙорк-Париж миналата година, за да гледам на малък телефонен екран с кофти интернет двубоя между Зоки и Доктора. Наречете ме откачена, чувала съм го и преди!  

Какво смяташ, че никога не би направила в Survivor?  

Много би ми се искало да се опъна на плажа след спечелена битка и да си свия една цигара, но… едва ли! 

Кой (какво) ще ти липсва най-много, докато си в Survivor? 

Музиката. Ако има игра за спечелване на музика, ще видите Божана в абсолютен killer mode.  

С какъв тип участник никога не би се сближила? Участник с какъв характер и качества би могъл да се превърне в твой приятел? 

Годините и скромният ми опит ме научиха, че най-селското и тесногръдо поведение е да имаш очаквания и предварителна нагласа към хората. Да ги делиш на „този става“ и „онзи не става“. След като обиколих кажи-речи целия свят за последните 6 години се убедих, че най-интересните приятелства и ситуации се раждат там, където ги очакваш най-малко, а ако не се получат, със сигурност печелиш скандална история от комичен характер – най-любимите ми. Да обобщя – заключи ме с най-големите истерици, простаци, клюкарки и егоцентрици, па ме чекай да умра, както казват македонците на маса.  

Кой житейски урок ще ти помага най-много в Survivor?  

Урокът, че абсолютно никой за нищо не е длъжен на другия и всеки от нас се бори за мило отношение и признание или, иначе казано, за да завършим с нещо кулинарно – пред хляба всички сме равни. 

Кой е най-големият ти страх? Имаш ли фобии? 

Да, имам много и адски обострени. Например да знам, че някой около мен не ме харесва и го показва открито. Нежната ми ранима душевност се парализира и изпада в тих смут. Шегувам се, разбира се! 

Как реагираш, когато си ядосана? 

Всички сме виждали какво става като сложиш загорял тиган под течаща вода, нали?! 

Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти впечатление? 

Ей, каква мацка! Даже и готви! (смее се)

Ако снимат филм, посветен на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие? 

Fear&loathing (от англ. „Страх и омраза“)

Кой е най-големият компромис, който си правил? 

Компромисите не са моят специалитет. В Мексико, обаче, сервират яйца на име huevos divorciados, което буквално означава „яйца в развод“. Става дума за две яйца, всяко върху различна салса – зелена и червена. Накратко, това е умението да събереш в една чиния сосове, които по принцип се ядат отделно. За Бога, колко много мъдрост има в кулинарията! (смее се).

Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?

Може би щях да се науча на малко повече такт, щях да говоря перфектно седем езика, да съм олимпийска шампионка по художествена гимнастика, да яздя кон и да местя предмети с поглед!  

Spread the love
More from divamagazine.bg
Филипа Огнянова, БНТ: „По света и у нас“ е еталон за обективна журналистика
От края на месец март имаме удоволствието да научаваме важното от очарователната...
Read More
0 replies on “Божана Кацарова: Survivor ѝ отива”