Маколи Кълкин се сгоди?

Brenda Song and Macaulay Culkin
getty images

Черният период в живота на Маколи Кълкин е напът да приключи. Любимото момче от коледните филми може би скоро ще бъде щастлив семеен мъж, който намира удоволствията в простичките неща. За това помага и новата жена в живота му Бренда Сонг.

Няколко месеца, след като станаха родители на малкия Дакота, двамата актьори са се сгодили, гласи последната холивудска клюка. Тя е базира на една от най-новите снимки на Бренда Сонг. Актрисата от “The Suite Life of Zack & Cody” бе снимана да носи голям диамантен пръстен, а такива бижута обичайно вървят с романтично предложение. Очакваме само потвърждение за това.

Източник на списание People потвърждава новината. “Маколи и Бренда обикнаха живота си заедно като семейство, след като посрещнаха Дакота”, разкрива източникът. “Годежът беше естествената следваща стъпка за тях. Развълнувани са за бъдещето си заедно.”

Звездата от “Сам вкъщи” и половинката му разкриха, че са станали родители миналата година през април. Избраха да го направят с красива фотосесия за списание Esquire. Детето им е момченце и е кръстено на покойната сестра на Кълкин – Дакота.

Маколи и Бренда се запознават на снимачната площадка на “Changeland”, а за връзката им е от 2017 година. Двамата обаче са изключително потайни и рядко пускат свои общи снимки в мрежата и също така рядко се появяват заедно на светски събития. Изглежда са си научили урока за показността.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Крум Филипов: Красивото е добро
Текст: Ина Иванова Крум Филипов завършва Българска филология в СУ „Св. Климент...
Read More
0 replies on “Маколи Кълкин се сгоди?”