Бритни: Семейството ми ме съсипа

Бритни Спиърс сподели поредната порция скандални подробности от личния си живот. Певицата говори остро за отношенията с родителите си. Бритни все още не може да им прости годините на тормоз над нея.

„Родителите ми не ходиха на терапия с мен, от която имах нужда благодарение на тях. Всеки ден те се наслаждаваха на щастливия си живот, докато аз страдах“, оплака се Спиърс на профилите си в социалните мрежи.

Според изпълнителката близките нагло се опитват да осребрят името ѝ. „Семейството ми ме разби толкова много, че имам нужда от терапия… Просто се чувствам тъжна в най-трудните моменти, когато майка ми и сестра ми говорят лъжи за мен в книгите си, от които печелят пари“, добави тя.

Отношенията между родителите на Бритни Спиърс и звездата са сложни. През последните няколко месеца попзвездата говори открито за своите проблеми със семейството, включително с баща си Джейми, майка си Лин и сестра си Джейми Лин, като последната също пусна своя книга, в която говори за Бритни.

„Това съобщение е за моето семейство… за това, че ме наранихте по-дълбоко отколкото някога ще осъзнаете. Знам, че това настойничество върви към своя край, но аз все още искам справедливост“, написа Спиърс в социалните мрежи през октомври. Засега Джейми, Лин и Джейми Лин отказват да признаят, че са постъпили лошо с Бритни и твърдят, че са правили всичко за нейно добро.

Spread the love
More from divamagazine.bg
„При дивите неща“, Морис Сендак
„При дивите неща“ е част от своеобразна трилогия на известния детски автор...
Read More
0 replies on “Бритни: Семейството ми ме съсипа”