Бритни за нервните сривове, скандалите и сълзите

Историята на едно от най-успешните момичета в музикалния бранш Бритни Спиърс е като виенско колело – след бурното изкачване следва шеметно пропадане. Днес певицата се опитва да слезе от атракциона с достойнство и да живее в баланс със себе си, но миналото продължава да я преследва. Като новия документални филм посветен на шеметната й кариера като тийнейджърка, прекомерния медиен интерес към нея и широко коментираното й психично здраве.

Лентата излезе преди около два месеца и тогава Бритни не каза нищо за него. Сега обаче признава, че е плакала две седмици, след като го гледала. Лентата с името „Framing Britney Spears“ е дело на Hulu и NY Times.

„Oт това, което видях, бях така смутена от светлината, в която ме представят… плаках две седмици… все още плача понякога“, написа певицата и прибави към публикацията си видеозапис, на който танцува под звуците на песента „Crazy“ на Aerosmit

https://www.instagram.com/tv/CNDo2TJA1ms/?utm_source=ig_embed

„Изложих целия си живот на показ, изявявайки се пред хората. Нужна е много сила, за да вярваш на целия свят с цялата си уязвимост, защото медиите винаги са ме съдили толкова много… и са ме поставяли в толкова неудобно положение… и все още съм в това положение, до днес“, написа Спиърс

„Светът продължава да се върти, животът си върви и ние си оставаме така крехки и чувствителни като хора . . . аз не съм на този свят, за да съм перфектна… това е скучно… тук съм, за да даряваме с доброта“.

Междувременно сагата около попечителството на певицата, което е присъдено на баща й Джейми, се задълбочава. Предстои съдът да прецени дали той остава законен настойник на своята пораснала, но не съвсем адекватна дъщеря или ще бъде заменен от някой друг от приближените й. Преди години вариант за тази роли имаше в мениджъра и годеник на Спиърс. Тогава обаче Джейми се намеси доста агресивно и успя да раздели дъщеря си с него. Какво ли ще се случи този път?

Spread the love
More from divamagazine.bg
Устойчивата мода “бяга” от полиестера
Кожа от гъби или от кактус, биопрежда от рициново масло – дрехите...
Read More
0 replies on “Бритни за нервните сривове, скандалите и сълзите”