Брус Уилис наруши правилата

Вече година светът се справя с новите правила за социално поведение, сред които е задължителното носене на маски на обществени места. Брус Уилис обаче изглежда още не е свикнал с това, защото предизвика истински скандал с появяването си в аптека в Лос Анджелис. Звездата избрал да покаже, че правилата не са за него и да влезе в обекта без да постави нищо пред носа и устата си. С това принудил служителите да го изгонят.

Поведението на Брус е доста странно с оглед на неговото публично отсъствие напоследък. Актьорът има известни семейни проблеми, за които предпочита да не се шуми в медиите. Именно за това и демонстративното му пренебрегване на правилата е твърде необичайно. Възможно е актьорът да е в поредна личностна криза както по времето, в което се раздели със съпругата си Деми Мур. По време на карантината двамата отново се събраха под един покрив заедно с трите си дъщери – странно решени, с оглед на факта, че Брус още не е официално разведен с последната си половинка. Дали пък именно всички тези неуредици не са причина за неориентираното му държание и в крайна сметка вниманието, което привлече?

Какъвто и да е виновникът за поведението му, Брус трябва да е внимателен за напред. В Лос Анджелис броят на заболелите в последните седмици расте прогресивно, а жертвите достигнаха 10 000 души. Макар да тече ваксинация, все още е твърде рано предпазните средства да бъдат свалени и мерките да се разхлабят, съветват го американските медии.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Щастлива на 40
40 не е новото 20, а най-хубавият момент в живота на една...
Read More
0 replies on “Брус Уилис наруши правилата”