Брус Уилис наруши правилата

Вече година светът се справя с новите правила за социално поведение, сред които е задължителното носене на маски на обществени места. Брус Уилис обаче изглежда още не е свикнал с това, защото предизвика истински скандал с появяването си в аптека в Лос Анджелис. Звездата избрал да покаже, че правилата не са за него и да влезе в обекта без да постави нищо пред носа и устата си. С това принудил служителите да го изгонят.

Поведението на Брус е доста странно с оглед на неговото публично отсъствие напоследък. Актьорът има известни семейни проблеми, за които предпочита да не се шуми в медиите. Именно за това и демонстративното му пренебрегване на правилата е твърде необичайно. Възможно е актьорът да е в поредна личностна криза както по времето, в което се раздели със съпругата си Деми Мур. По време на карантината двамата отново се събраха под един покрив заедно с трите си дъщери – странно решени, с оглед на факта, че Брус още не е официално разведен с последната си половинка. Дали пък именно всички тези неуредици не са причина за неориентираното му държание и в крайна сметка вниманието, което привлече?

Какъвто и да е виновникът за поведението му, Брус трябва да е внимателен за напред. В Лос Анджелис броят на заболелите в последните седмици расте прогресивно, а жертвите достигнаха 10 000 души. Макар да тече ваксинация, все още е твърде рано предпазните средства да бъдат свалени и мерките да се разхлабят, съветват го американските медии.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Джей Зи дари милиони за Биткойна

Наясно сме, че светът има нужда от все повече и повече технологични...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ