Catrice се среща с Лешникотрошачката за съвършената коледна грим визия

Всяка година имам доста амбициозни очаквания за празничния си грим. Веднъж си го представям с прекомерно много блясък, друг път – с червено червило или пък с цветни сенки. Наред с идеите за тоалет, коледни филми и рецепти за бисквитки с джинджифил макиажът дежурно участва в идеализираните ми представи за празника. Сякаш подочули мислите ми, Catrice са подготвили вълнуваща колекция, вдъхновена от „Лешникотрошачката“. Magic Christmas Story пристига в ограничени количества и ни отвежда в свят на блясък и очарование.

MAGIC CHRISTMAS STORY
Палитра със сенки за очи

Девет зимни сенки за очи с различни финиши в червени, сини и лилави нюанси вибрират на коледна честота. Те са тук, за да създадат дълготрайни, празнични визии за очите ви. Висококачествената опаковка на палитрата Catrice Magic Christmas Story блести в искрящо злато с 3D дизайн на Лешникотрошачката и вградено огледало.

MAGIC CHRISTMAS STORY
Cheeklighter
(C01 Mother Ginger, C02 Sugar Plum Fairy)

Catrice Magic Christmas Story Cheeklighter озарява бузите ви с блясъка на първата любов. Течната му текстура лесно се смесва, напластява и бързо се нанася с гъбичката.

MAGIC CHRISTMAS STORY
Ултра сатенено червило
(C01 Celebration of Dances, C02 Pas de Deux, C03 Dancing Snowflakes)

Не се сещам за път, в който да съм се чувствала зле след нанасянето на червило. А с тези кремообразни продукти на Catrice със сатенен финиш обещават да ви донесат и коледно настроение. Ще ги откриете в три зимни, силно пигментирани нюанса. А красивата златиста опаковка ги превръща в същинско бижу и идеален подарък за приятелка!

MAGIC CHRISTMAS STORY
Фолиа за нокти

Ако коледният график на салоните за красота ви свари неподготвени, Catrice са се погрижили бързо да се сдобиете с ефектен празничен маникюр. 24-те фолиа са самозалепващи, лесни за поставяне и премахване.

MAGIC CHRISTMAS STORY
Лак за нокти

А за класиците са налице три лака за нокти Magic Christmas Story с непрозрачно покритие в празнично синьо с двоен блясък ефект, яркочервено и златисто. Предлагат се в специални коледни опаковки със златни капачки.

Spread the love
More from Ина Иванова
Кой е новият креативен директор на Bottega Veneta?
След като миналата седмица стана ясно, че Даниел Лий напуска италианската марка,...
Read More
0 replies on “Catrice се среща с Лешникотрошачката за съвършената коледна грим визия”