Принцеса Шарлийн отново в болница

Принцеса Шарлийн ще се подложи на лечение в център извън Монако, след като от двореца заявиха, че тя има нужда от почивка. Решението е било взето само няколко дни, след като принцесата се завърна в страната си след престой в Южна Африка, където отново третираше заболяване. Тогава тя имаше проблеми с УНГ инфекция, която дълго време я възпрепятстваше да се събере отново със съпруга и децата си. Само няколко седмици след завръщането си обаче, Шарлийн отново изпита проблеми със здравето си, което е накарало братята ѝ и принц Албер да вземат решение тя да постъпи в лечебен център.

В интервю пред списание People 63-годишният принц на Монако казва, че съпругата му страда от тежко изтощение, както емоционално, така и физическо. За да прекрати всякакви слухове, Албер заяви, че лечението на Шарлийн изисква лекарско наблюдение и ще продължи минимум няколко седмици. Децата ѝ – 6-годишните близнаци Жак Оноре и Габриела, ще могат да я посещават винаги, когато лекарите позволят.

Принцеса Шарлийн се завърна в Монако преди две седмици след шестмесечния си престой в Южна Африка. Според принц Албер, тя се е чувствала доста добре в първите няколко часа у дома, но след това е станало видимо, че нещата не са никак добре. Ден след като сподели снимка с цялото си семейство, Шарлийн отказа участие в националния празник на Монако заради тежка умора

Spread the love
More from divamagazine.bg
Зак Ефрон отново сам
Някои мъже не са създадени за сериозна връзка. Изглежда, че Зак Ефрон...
Read More
0 replies on “Принцеса Шарлийн отново в болница”