Деми Мур и дефилето на Fendi

Когато не можеш да си зрител от първия ред на модното шоу заради пандемията, единствения начина да се докоснеш до модата е… като станеш модел. Не знаем дали такъв е бил планът на Деми Мур, която се появи на подиума, за да представи дрехите на Fendi, но трябва да признаем, че й се получи изключително добре.

В желанието си да компенсират своите звездни клиенти и основни рекламни лица тази година модните брандове се опитват да надскочат себе си. Пенелопе Крус, Ванеса Паради и Марион Котиар се наредиха на първия (и единствен) ред при Chanel, други знаменитости като Мария Бакалова получиха право първи да видят колекцията на Dior, но Деми направо скочи в дълбокото с появяването си като модел.

Актрисата откри ревюто, в което се отличиха имената на други не по-малко известни дами. Деми блестеше в компанията на професионалистките Кейт Мос, Кара Делевин, Бела Хадид, Наоми Кембъл. Подиумът бе измислен хитро като плексигласов лабиринт, всеки с отделна малка клетка, в която моделът се „скрива“, когато свърши разходката му. Така между участниците в дефилето няма опасни контакти. На финала по пътечката се появи и дизайнерът на Fendi Ким Джоунс, който пое щафетата на творчески директор на марката през септември 2020.

Цялото ревю на Fendi може да видите тук.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Ново парче от Гуен Стефани
Гуен Стефани пусна първата си нова песен за 2023 г. Поп парчето...
Read More
0 replies on “Деми Мур и дефилето на Fendi”