Destiny Quartet и холивудското кино

Обичате цигулки? Обичате модерни вариации на класически произведения или съвременни произведения в класически вариации? Значи със сигурност познавате работата на Destiny Quartet.

Парчето е с името „El Cholo“ е най-гледаното видео на квартета в YouTube. Аранжирано е специалнно за тях през 2016 г. от италианския композитор Маурицио Абени. Поместено е в албума им „Усещане за жена“. Именно то звучи в трейлъра на „Tango Shalom“. Това е най-новият филм от режисьора на „Моята луда гръцка сватба“ – Джоел Цвик, а премиерата му ще бъде след няколко дни.

Парчето „El Choclo” с милиони гледания в YouTube бе избрано от екипа на продукцията и включено в официалния трейлър към филма.

Него може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=xPNXa1hM1nc

„Изключително ни зарадва новината, че парчето ни е забелязано от световна продукция! И то в година, в която липсваха особено позитивни новини. Надяваме се това да е само началото на една много успешна и щастлива година за всички!“, коментира Гергана Алексиева, създател на Destiny Quartet.

Филмът „Tango Shalom“ е базиран на реална история за евреин, последвал мечтата си да танцува танго. В него ще познаете чаровната Лейни Казан, участвала в двете издания на „Моята голяма луда гръцка сватба“, както и други известни актьори като номинираните за Оскар Рене Тейлър и Джоузеф Болоня, Джуди Бийчър, Филип-Антъни Родригес и много други.

Ще бъде представен за първи път на 19 януари на кинофестивала Jaipur International Film Festival в Индия, очакваме го и в България през тази година.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Новото гадже на Били Айлиш
Вече 3 години певицата Били Айлиш държи всички фенове в напрежение за...
Read More
0 replies on “Destiny Quartet и холивудското кино”