Как Даяна благослови брака на Уилям

BURNLEY, ENGLAND - JANUARY 20: William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge during a visit to the Church on the Street on on January 20th, 2022 in Burnley, England. The Royal couple met with volunteers and staff to hear about their motivations for working with Church on the Street as well as a number of service users to hear about their experiences first-hand. (Photo Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images)

В навечерието на годишнината от сватбата си с Кейт принц Уилям призна, че е избирал много внимателно момента, в който да поиска ръката й. При това в събитията се долавя нотка на спиритуалност. Самото то е по време на визита в Кения.


„Нямахме много време сами, така че реших, че това е точният момент. Обсъждахме брак преди време, така че не беше чак толкова голяма изненада за нея. Намерих живописно място в Кения и просто ѝ предложих“, каза той пред The Mirror.

В този момент, според внука на Елизабет II, той усетил присъствието на покойната си майка, принцеса Даяна. Това било знак, че е на прав път.

Оказва се, че Уилям често е посещавал Африка след трагичната смърт на лейди Спенсър. „Баща ми доведе мен и брат ми тук малко след смъртта на майка ни. Когато решавах къде да предложа, не можех да измисля по-добро място от Кения, за да падна на едно коляно. Това място ми е скъпо и Кейт ми е много скъпа. Събрах ги. Това беше моят начин да се уверя, че майка ми няма да пропусне годежа“, допълни той.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Как Наоми стана майка на 50?
Новината, че топмоделът Наоми Кембъл е станала майка за първи път дни...
Read More
0 replies on “Как Даяна благослови брака на Уилям”