Димитър Маринов за работата с Дензъл, Рами Малек и Лето

Името на Димитър Маринов се завъртя в Холивуд след участието му в „Зелената книга“ и това го доведе до нови роли и ангажименти, за които си заслужава да се говори. Един от тях, макар и съвсем малък е в продукцията “Малките неща”, където Маринов се докосва до куп звезди. Във филма снимат Дензъл Уошингтън, Рами Малек и Джаред Лето, а сеочаква скоро да е примиерата му.

Историята в „Малките неща“ е криминална: помощник шерифът Дийн, в чиято кожа влиза Дензъл Уошингтън, и детективът Бакстър – Рами Малек, се обединяват в разследване на убийство, чиито следи водят в Лос Анджелис. Джаред Лето пък е жестокият убиец.

Маринов има обща сцена с Дензъл. Двамата се засичат в хотел, в който героят на Димитър е рецепционист. Самият процес по работата със звезда от тази величина е впечатляващ за Маринов – той разкрива, че Дензъл има специални правила, в които не е позволено да бъде заговорен и приближен от колегите си. Уошинктън дори не се приближава до тях по време на репетиции, а в края на всяка сцена се прибира в лимузината си и така пази личното си пространство.

На другия полюс е Рами Малек. С него Маринов няма среща по време на снимки, но двамата се засичат на партито на „Оскарите“. Тогава Малек го разпознава и заговаря за филма им сякаш са стари приятели.

Още за работата с холивуски величия и за пробива в Америка, може да откриете в интервюто на Димитър Маринов за последния брой на списание DIVA!, който е на пазара.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Читателски клуб: „Майка Нощ“ на Кърт Вонегът
Без съмнение Кърт Вонегът ще остане в историята със своя разпознаваем стил,...
Read More
0 replies on “Димитър Маринов за работата с Дензъл, Рами Малек и Лето”