Disney+ стартира в България това лято

Disney+ – стрийминг услугата на The Walt Disney Company, потвърди, че това лято ще стартира в 42 държави и 11 нови територии*. Сред новите страни са България, Република Южна Африка, Турция, Полша и Обединените арабски емирства.

С ексклузивно оригинално съдържание и хиляди филми и епизоди на продукции на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic, както и развлекателно съдържание от Star, Disney+ е стрийминг платформата с някои от най-обичаните истории в света.

Disney+ е стрийминг домът за филми и сериали на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic, както и продукции като „Семейство Симпсън“ и много други. На определени международни пазари услугата включва и новия бранд за развлекателно съдържание Star. Знаковата стрийминг услуга на The Walt Disney Company, насочена директно към крайния потребител, е част от сегмента Disney Media & Entertainment Distribution. Услугата предлага стрийминг без реклами и непрекъснато разрастваща се колекция от ексклузивни оригинални продукции, включително пълнометражни филми, документални филми, игрални и анимирани поредици и късометражно съдържание. С безпрецедентен достъп до богатото филмово и телевизионно съдържание на Disney през годините, Disney+ е и ексклузивната стрийминг платформа за най-новите заглавия на The Walt Disney Studios. Чрез Star услугата предлага и най-актуалните продукции на 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures и други.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Филмите, които гледаме през юни
Много бързо мина половината на 2021-а. Изниза се през вратата и не...
Read More
0 replies on “Disney+ стартира в България това лято”