Колкото повече, толкова повече

petia diva

Ако има месец в годината, който изтича по-бързо от седмица – това е декември. Последният в календара има преимуществото да е пълен с приятни емоции, с топли празници, дългоочаквани подаръци, вкусно похапване… и големия брой на D!VA

„Колкото повече, толкова повече“, казва Мечо Пух и тази максима сякаш е измислена точно за декември. През декември е време да наваксаме с всичко, което сме си „спестявали“ през годината. Повече хубава храна напук на вечните диети. Повече време с любимите същества – и без това вече е късно да гоним високи финансови резултати, нали годината приключва. Дълъг масаж, релаксиращи СПА процедури, нова прическа – повече време за себе си, което през годината все даваме на другите. Малко, но смислени покупки, в които иначе се ограничаваме през останалата година: хубаво вино, луксозни ароматни свещи, качествен и скъп шоколад, който да хапнем сами или да споделим…

Декември е 31 дни, които сякаш са създадени, за да празнуваме живота, да благодарим за постигнатото, но и за това, което не сме получили. Декември е десертът на годината и е редно да ухае сладко на индийско орехче и канела. На бисквити с джинджифил, парфюм с бурбонска ванилия и прясно обелени мандарини.

Декември е и по страниците на D!VA, за да ни разкаже онези истории за успехи, които да ни вдъхновяват през идната 2022 г. От уютното интервю с Петя Дикова, която е на корицата ни, през вдъхновяващата история на Ейми Мълинс (моделът роден без крака) до успехите на нашите момичета Ника Парис (която стигна до големите финали на X Factor Италия) и Криста Чернева (скоро ще я гледаме в Netflix), всеки ред е като част от приказка. Срещаме се с разкошни български мъже Димо Алексиев, Стефан Щерев и Папи Ханс, и не по-малко любимия ни Джейк Джиленхол. Полягаме в леглото на Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ и д-р Рут Уестхаймър – иконичната американска сексоложка.

Красотата, модата и срещите с холивудски звезди прибавят щедра щипка блясък. Вкусни пътешествия и екзотични дестинации, актуални четива и културни събития се грижат за доброто ни настроение през декември. Всичко това е събрано в над 200 страници пълно удоволствие. Ето това е успешната рецепта на D!VA за края на годината. Благодарим ви, че я споделихте с нас!

Spread the love
Tags from the story
More from Надя Костова
Raw&More – където сладкото е повече от десерт
Искам да правя изкушения, които хем да са здравословни, хем да изглеждат...
Read More
0 replies on “Колкото повече, толкова повече”