Какво ви очаква в D!VA през октомври

списание
Снимка: Getty Images

Корицата на октомври краси автентична жена – Александра Богданска. Водещ, модел, майка, инфлуенсър – тя умее да задържа вниманието върху себе си, но не се притеснява да говори откровено за онази страна на живота, която невинаги е на показ. Умението да си честен и уязвим „хваща“ последователите ѝ по неочакван начин, а както споделя и експертът Надя Недялкова-Колева: „Да влияеш, е най-достъпният начин да се чувстваш значим.“

Какъв бе животът преди мрежата – с леко ретро звучене днес са имената на Присила Пресли, Тамара де Лемпицка, сексбомбата от 50-те Вики Дуган. Всяка от тях по свой начин влияе над модата, света и усещането за женственост. Сред други значими фигури в броя този октомври с удоволствие добавяме още датската дизайнерка Анине Бинг, която осребри популярността си в моден бранд, младия актьор Арън Тейлър-Джонсън, за когото ще се говори все повече и повече в близките години, жената с много таланти Милена Фучеджиева, шеф Александър Таралежков.

За десерт сме събрали чудесни идеи за пътешествия, модни находки, филмови премиери, книжни открития и грижа за красотата.

Последвайте ни за един вълнуващ октомври в следващите страници!

Новият ни брой можете да закупите и онлайн от тук.

Последвайте ни във Фейсбук и Инстаграм за всичко интересно от света на модата, красотата, културата и стила на живот.

Spread the love
Tags from the story
More from Надя Костова
Отпий чаша любов
В древни времена хората са вярвали, че предметите заключват частица от душата...
Read More
0 replies on “Какво ви очаква в D!VA през октомври”