Как избираш откъде да купиш витамините си?

dobavki vitramag
Online shopping concept, paying with a credit card

Онлайн пазаруването на витамини, имуностимулатори, билкови и спортни добавки отдавна се наложи като по-предпочитан начин за покупка на хранителни добавки, в сравнение с класическото пазаруване на място, от физически обект. И тук възниква въпросът на кой онлайн магазин да се доверим измежду множеството на пазара. За всички нас е важно продуктите, които пазаруваме, да са с доказан произход, да са тествани и съответно придружени със Сертификат за качество.

Когато избираме надежден онлайн магазин, трябва да обърнем внимание на неговата репутация, качество и състав на предлаганите продукти, на препоръките и мненията на реални потребители.

Потребителите могат да са спокойни, че на пазара у нас има няколко добри и сигурни онлайн магазини за хранителни добавки. Пример може да се даде с VITAMAG, като представяме някои характеристики, които отличават добрия онлайн магазин за хранителни добавки.

Характеристики на добрия онлайн магазин:

  • Предлага само сертифицирани продукти с изрично посочен натурален състав, без влагане на синтетични примеси.
  • Дава гаранция за оригинален произход и срок на годност на продуктите, които обичайно могат да дадат само онлайн магазините, които са същевременно и директни вносители на продуктите.
  • Към всеки артикул в електронния магазин има подробно описание за характеристиките на продукта, важно е също да е поместена информация за начина на употреба, за да може преди поръчка клиентът да се чувства убеден в своя избор.
  • Предлага реномирани марки на утвърдени производители на световно ниво.
  • Е известен с определени топ продукти, които са се доказали като най-успешните в своята категория – типичен пример е колаген пептиди на американската NaturesPlus и хиалуронова киселина на немската ZeinPharma.
  • Предлага продукти, без аспартам и глутен, и съответно не застрашава здравето на потребителите.
  • Притежава нужната регистрация за извършване на дейност.

Разбира се, днес всеки потребител би могъл да си купи каквито реши хранителни добавки от сайтове по целия свят. Но огромно предимство за потребителя би било, ако онлайн магазинът е български, регистриран е в България и фирмата, която го оперира, е директен вносител на продуктите, също със склад у нас. Това освен, че спестява на клиента данъци, мита и време за доставка (в общия случай), също така дава възможност да прочете на сайта на онлайн магазина информацията на български език, а е и предпоставка да се осъществи комуникация, свързана с поръчката на български и възможност за по-лесно разрешаване на евентуални спорове.

При поръчка от електронния магазин VITAMAG потребителят получава цялостно обслужване – консултация от специалист, бързина и гъвкавост в доставката на поръчките, добър вид на пратката, опции за връщане и замяна, наличност на продуктите, поне една физическа дестинация (магазин).

Ако всичко това е налице, имате категорично доказателство за сигурен онлайн магазин, на който дългосрочно да се доверите при избора на продукти за здравето.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Какво харесахме от зимния Панаир на книгата
Зимата и локдауна са идеалното време в годината, за да се отдадем...
Read More
0 replies on “Как избираш откъде да купиш витамините си?”