Ел Макферсън на 57

(Photo by Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images)

Каквото и да кажем за Ел Макферсън няма да сме изчерпателни. На 57 тя изглежда като човек, който няма намерение да остарява. Никога. Австралийската манекенка продължава да буди възхищение не само с безупречните си форми, но и с класата, която излъчва.

Да, с носталгия си припомняме времената, когато жените бяха истински, различни, пленителни и с харизма без много корекции. И Ел е пример, че може (добре, има известни, но не прекалено). Доказателства са снимките й без грим, които тя щедро споделя в профила си в интернет.

Красива и в живота, и във фотосеиите, Макферсън не крие тайната на безупречния си външен вид. Сега тя споделя своите безценни правила за здравословен начин на живот, и по-конкретно, какво е изключила от менюто си, за да е във форма.

„Когато навърших 50 години, престанах да се гледам в огледалото. Имах чувството, че тялото ми не ми принадлежи. Дотогава разчитах единствено на добрите си гени, но понякога това не е достатъчно. И тогава изключих от менюто си някои продукти. На тези от вас, които са склонни към напълняване, препоръчвам да го направят и по-рано. Още на 40“, споделя тя.

Според нея е нужно да премахнем от менюто си кафето, захарта, млечните продукти, глутена и алкохола. Добре е да не консумираме и червено месо. Всичко това са храни, които „убиват“ младостта на кожата заради потенциалните си възпалителни качества. Ел е привържаничка на зеленолистните и постоянно ги пие на сокове. Дори има своя линия хранителни добавки. А като виждаме как изглежда, редно е да последваме поне част от препоръките й.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Сър Шон Конъри – една легенда в снимки

Днес светът загуби една легенда – на 90 години в съня си...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ